چرا دوره رکود اقتصادی آمریکا اتفاق افتاد؟

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

دانلود فایل ویدیویی

دوره رکود اقتصادی آمریکا

رکود بزرگ مالی یا Great Recession در دسامبر ۲۰۰۷ شروع شد.این دوره رکود اقتصادی آمریکا بعد از فروپاشی اقتصاد در سال ۱۹۲۹ و ایجاد جنگ جهانی دوم، بزرگترین فاجعه رکود اقتصادی جهانی می باشد که در تاثیر بدهی های بی ثبات به وجود آمد. که باعث بحران مسکن ۲۰۰۸ آمریکا شد.

در اوایل دهۀ ۲۰۰۰، آمریکا با بحران اعتباری و مشکلات کلان مالی روبرو شد که در واقع شروع رکود اقتصادی از بانک ها بود. مردم آمریکا که برای وام گرفتن به بانک ها مراجعه می کردند با فرمول های پیچیده و تغییر پذیر بانک برای وام های خود مواجه می شدند.

حتما بخوانید: بزرگترین دوره رکود اقتصادی جهان چگونه شکل گرفت؟

در سالهای اول دریافت، سود وام کم بود و وام گیرندگان مسکن می توانستند بدهی خود را پرداخت کنند. با بالا رفتن نرخ سود وام، بسیاری از وام گیرندگان آمریکایی دیگر قادر به پرداخت بدهی های خود نبودند و بسیاری از آنها مجبور شدند دارایی ها از جمله مسکن خود را واگذار کنند که این مساله باعث شد که قیمت زمین و مسکن دوره رکود اقتصادی آمریکا به شدت افت کند.

دانلود فایل صوتی

 

رکود بزرگ مالی یا Great Recession در دسامبر 2007 شروع شد.این دوره رکود اقتصادی آمریکا بعد از فروپاشی اقتصاد در سال 1929 و ایجاد جنگ جهانی دوم، بزرگترین فاجعه رکود اقتصادی جهانی می باشد که در تاثیر بدهی های بی ثبات به وجود آمد.

این مساله به سرعت در تمام نقاط کشور آمریکا اتفاق افتاد و تاثیر خود را در اقتصاد جهان و مخصوص تجارت بورس گذاشت.

دوره رکود اقتصادی آمریکا دلایل مختلفی داشت که همه آنها با هم دست به دست باعث بوجود آمدن این رکود اقتصادی آمریکا شدند. مواردی مانند

– رونق کاذب و سپس فروپاشی حباب بازار مسکن در آمريکا

– نوآوري هاي مالي دراعطاي وامهاي رهني پرخطر

– فقدان نظارت کافي بر عملکرد بورس و سفته بازان در بازار سرمايه

حتما بخوانید: حباب اقتصادی چیست؟

اگر ساده بگیم، بانک ها که حریص شده بودند به افرادی وام دادند که می دانستند به سختی می توانند بدهی های خود را پرداخت کنند.

علاوه بر این، چنین وام هایی به عنوان بسته های مختلف مالی تعریف شده و در بازارهای مالی فروخته و مبادله می شد. آژانس های رتبه بندی اعتباری این بسته ها را سرمایه گزاری های بسیار امن رتبه بندی کردند و سرمایه گزاران بی ملاحظه و بدور از لحظه ای تامل آنها را خریداری کردند.

شرکت های بیمه نیز حریص شده و از روش تهاتراعتبار یا Credit Default Swaps به سرمایه گزاران اطمینان دادند که اگر مشکلی پیش آمد هزینه های آنها جبران شود.

متاسفانه آنچه از آن گریزی نبود اتفاق افتاد و افرادی که وام ها را گرفته بودند دیگر توانایی پرداخت آنها را نداشتند و این باعث شد که تمامی خانه های پوشالی ساخته شده توسط بانک ها و سیستم های بیمه ای این کشور، از هم فرو بپاشد.

اوضاع مالی آمریکا بسیار وخیم شده بود و شرکت ها و بیزنس ها به سرعت در حال ورشکستگی بوده و مردم آمریکا با بحران وام و مالی شدیدی روبرو بودند.

بانک ها و شرکت های بیمه بزرگی چون ای آی جی در ورطه ورشکستگی قرار گرفتند و در نهایت توسط طرح های نجات مالی، از مخمصه نجات یافتند که این طرح ها از طریق چه کسانی می بایست حمایت مالی می شد؟

حتما بخوانید: سیستم بانکداری ذخیره کسری چیست؟

خب معلومه باید از طرف خود مردم کشور آمریکا حمایت می شد. یکی از راه های اصلی جلوگیری از دوره رکود اقتصادی آمریکا ، حمایت خود مردم کشور آمریکا بود.

رکود بزرگ مالی یا Great Recession در دسامبر 2007 شروع شد.این دوره رکود اقتصادی آمریکا بعد از فروپاشی اقتصاد در سال 1929 و ایجاد جنگ جهانی دوم، بزرگترین فاجعه رکود اقتصادی جهانی می باشد که در تاثیر بدهی های بی ثبات به وجود آمد.

دولت ها برای همایت از شرکت ها و سازمان های زیر نظر قوانین عجیب و شرایط تجارت های خاص بوجود می آوردن سپس خودشان این قوانین را چند سال بعد دور می زنند. روندهای بی سابقه ای حتی تا به امروز توسط سیستم اجرا می شوند تا بتوان اقتصاد را دوباره زنده نمود.

بهره وام ها در سطح صفر یا حتی منفی در بیشتر کشورهای توسعه یافته تنظیم شده است و بانک های مرکزی هر ساله هزاران میلیارد به سیستم های مالی تزریق می کنند.

تمام این بسته های حمایتی و فعالیت های دولت برای اقتصاد به دلیل سود خود دولت است چون در قدم اول ، با فروپاشی اقتصادی و رکود اقتصادی اولین جاهایی که ضرر می بینند همین خود دولت و سازمان های زیر نظر و بانک ها هستند. پس به همین دلیل و دقیقا مثل پیشگیری قبل از بیماری، در حال حاضر، دولت های کشور های توسعه یافته  به سیستم اقتصادی خود کمک های کلان می کنند.

تمام این فعالیت ها برای جلوگیری از بوجود آمدن رکود اقتصادی و بحران های مالی می باشد.

حتما بخوانید: اختراع پول کاغذی و ارتباط آن با طلا
حتما بخوانید: تفاوت های وام خرید خانه و اجاره کردن
حتما بخوانید: بازار تبادل ارزهای خارجی – فارکس

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉