۱۰ مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده که تا سال ۲۰۵۰ ظهور می کنند

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

دانلود فایل ویدیویی

بعضی اوقت به نظر میرسه که تکنولوژی به آخر خودش رسیده. همه ما کامپیوتر هایی در جیبمون داریم که دسترسی به تمام اطلاعات جهان رو به ما میده. واقعا آینده تکنولوژی ما را به چه سمتی سوق میده؟ با دستگاه های هوشمند صحبت میکنیم که بهمون زمان و آب و هوا رو سریع میگن و حتی واسمون پیتزا سفارش میدن.  حتی بعضی از ما خودروهای خودرانی داریم که برای ما رانندگی هم می کنند. شاید به نظر برشد که به قله تکنولوژی رسیدیم. ولی حتی نزدیکشم نیستیم. اینجا ۱۰ مورد از تکنولوژی های آینده را باهم بررسی خواهیم کرد.

دانشمندانی مانند “ری کرتسول” که مدیر مهندسی گوگل هم هست. پیشگویی های خیلی دقیقی در مورد آینده تکنولوژی از ۳۰ سال پیش تا الان داشته که اکثر آنها، امروزه برای ما واقعیت را تشکیل می دهند. پس اگه این آقا درست بگه، پس ۳۰ سال بعد، تکنولوژی های آینده قراره خیلی عجیب و غریب بشه!

اینجا ما ۱۰ مورد از تکنولوژی های آینده که قبل از سال ۲۰۵۰ ظهور می کنند را براتون آوردیم

فهرست محتوای این مطلب(کلیک کنید و هدایت شوید)
حتما بخوانید: اینترنت نسل پنجم ۵G : انقلابی جهانی در آینده ای نزدیک

۱- خودرو های خودران 

تکنولوژی خودروهای خودران در همین ۵ سال اخیر پیشرفت های بزرگی داشته است. اما اگه دانشمندان راست بگن، ما هنوز در مراحل اولیه این تکنولوژی هستیم و این خودرو ها به لطف تکنولوژی های آینده تغییر و تحول اساسی ای خواهند داشت.

شرکت اینتل پیش بینی می کند که این تکنولوژی به بازار ۸۰۰ میلیارد دلاری تا سال ۲۰۳۵ تبدیل شود. و تا سال ۲۰۵۰ به ۷ تریلیون دلار خواهد رسید. اینتل به این بازار، بازار سرنشینان می گوید که این بازار شامل تمام قسمت های حمل و نقل می شود.

آینده تکنولوژی خودروهای خودران، باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شوند. پروسه حمل بسته های پستی به کلی عوض می شود و مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده ای تقریبا به صفر خواهد رسید. اینتل میگوید که از سال ۲۰۳۵ تا ۲۰۴۵ تعداد نیم میلیون نفر جان سالم خود را بوسیله تصادفات رانندگی از دست نخواهند داد.

پیش بینی ها در مورد تکنولوژی های آینده  می گوید که تا سال ۲۰۵۰ تقریبا تمام خودروها به صورت خودران خواهند شد. این پیشگویی مورد تایید همه هست. شرکت خودرو سازی جنرال موتورز میگوید که چند سال آینده خودروی کاملا خودران “بولت” را رونمایی خواهد کرد که حتی فرمان و پدال هم نخواهد داشت.

حتما بخوانید: نگاهی به ۱۰ سال آینده خودروهای بدون راننده – زندگی ما چجوری میشه؟

خودروهای خودران و بدوت راننده در آینده ای نزدیک - خودروهای بدون راننده خودروهای خودران و بدوت راننده در آینده ای نزدیک - خودروهای بدون راننده

حتما بخوانید: ۹ تا از خطرناک ترین ویروس های کامپیوتری جهان

۲- آینده تکنولوژی گوشی های هوشمند 

انقلاب گوشی های هوشمند هنوز ۱۰ سالش هم نشده اما به نظر میرسه که تکنولوژی این دستگاه ها به آخر خط خودشون رسیده. قدرت پردازش، عمر باتری و آسانی دسترسی آنها، در شکل فعلی، دیگه خیلی نمیتونه پیشرفت کنه و این سوال بوجود می آید که خوب بعدش چی میاد؟ گوشی های هوشمند در تکنولوژی های آینده چه جایی را به خود اختصاص داده اند؟

با این که جواب کاملا واضح نیست اما چندین فرضیه در مورد آینده تکنولوژی گوشی های هوشمند وجود دارد و همه اونا میگن که تا ۱۰ سال دیگه گوشی های هوشمندی که ما امروزه میشناسیم به تاریخ سپرده خواهند شد!

حتی شواهدی هم از این رویداد در دنیای امروزه قابل مشاهده است. شرکت های اپل و سامسونگ اخیرا روی بهبود دادن دستیار های هوش مصنوعی موبایل های خودشون مثل سیری و الکسا تمرکز کردند. این پروسه چیزی است که انتظار میره ادامه دار باشه و در تکنولوژی های آینده جای خوبی برای خودش باز کنه. نه فقط برای گوشی بلکه استفاده های خیلی زیادی میشه از این تکنولوژی داشت.

در ضمن تکنولوژی واقعیت افزوده که دنیای واقعی را با المان های دیجیتال غنی می کند، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. شاید دستگاه های آینده که ما استفاده کنیم به هدست های کوچکی تبدیل شده باشند ولی حتی در تکنولوژی های آینده ای دورتر، شاید این دستگاه، خود قسمتی از مغز شما را تشکیل دهد.

موسس کمپانی خودرو سازی خودرو های تمام برقی تسلا، آقای “ایلان ماسک” از شروع به کار کردن شرکتی سخن می گوید که هدفش  تکامل و ارتقاء تکنولوژی ارتباط مغزی و ماشین می باشد. یک پلتفرمی که بلاخره در تکنولوژی های آینده، فاصله ذهن و ماشین را کم می کند.

حتما بخوانید: آینده تلفن های همراه در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهد بود؟ بررسی ۱۷ نوع تکنولوژی موبایل های آینده

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۳- تکنولوژی سفر فضایی برای عموم 

این آقای ایلان ماسک جدیدا خیلی بحث در موردش میشه چون به تازگی یکی از شرکت هاش به نام “اسپیس اکس” فعالیت های خودشو زیاد تر کرده. این شرکت توانسته برای اولین بار موشک قابل بازیافت را به فضا بفرسته و دوباره برگردانه. با پیشرفت این تکنولوژی چند سال دیگه هزینه پرتاب موشک ۳۰ درصد کاهش پیدا میکنه. که خودش یه شروع خوبیه

اما هدف اصلی آقای ایلان ماسک اینه که در آینده تکنولوژی ای که در حال توسعه آن هست، دسترسی عمومی و هزینه سفر های فضایی برای عموم مردم انجام پذیر و بی خطر و قابل قبول بشه. و خیلی هم نزدیک به رسیدن به هدفشان هستند. هدف بعدیشون اینه که یک موشک برگردانده شده را در ۲۴ ساعت، دوباره قابل استفاده کنند.

با این حال که فعلا سفر های فضایی برای عموم مردم در دسترس نیست اما فضانوردان سرشناس ناسا میگویند که شرایط سفر فضایی برای عموم مردم بدون شک در ۱۰ سال آینده به طور کامل تغییر خواهد کرد.

حتما بخوانید: ۸ تکنولوژی جدید باورنکردنی و موقعیت های شغلی آنها

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۴- هوش مصنوعی برتر 

در ادامه بحث تکنولوژی های آینده ، پیشرفت های اخیر در هوش مصنوعی هم مهیج هست و هم ترسناک. آزمایشات فیسبوک با “چت بات ها” باعث شد که ۲ تا از این بات ها زبان جدیدی اختراع کنند که فقط خودشون میفهمیدن. اما سازندگانش سر وقت سیم برقشون رو کشیدن و از بین رفتن. و این فقط یک عدد مثال در تعداد زیادی دیگر است. واقعا آینده تکنولوژی هوش مصنوعی را باید با دقت رقم بزنیم.

دانشمندان معروفی مانند استیون هاکینگ میگویند که هوش مصنوعی بیشترین خطر را برای انسان در بین تمام تکنولوژی ها دارد. شاید واسه شما جالب باشه که میتونین به “سیری” آیفون بگین که اسم دوستتون رو درست تلفظ کنه یا آهنگ مورد علاقه شما رو پخش کنه اما اون دسته توسعه دهندگانی که این تکنولوژی را گسترش دادند؛ هدف های بزرگ تری از این چیزا داشتند و دارند.

آقای “ری کرتسول” یک نابغه در این موضوع است و به همین دلیل گوگل او را مامور کرده که موتور جستجو را پیشرفته تر و هوشمند تر کند. او پیش بینی می کند که در چند سال آینده هوش مصنوعی ای ساخته شود که تست مکالمه را قبول شود. به این معنی که در مکالمه پشت تلفن، تفاوتی با یک انسان نداشته باشد. همه اینها قبل از ۲۰۲۹

البته خطر اصلی با هوش مصنوعی این است که وقتی از سطح هوش انسان بالاتر روند، دیگر ارزشی برای جان انسان قائل نباشند و زنده بودن انسان ها را بی ارزش بدانند. و به خاطر همین، دانشمندان همیشه هشدار میدهند که در تکنولوژی های آینده ، سیستم های کنترلی خیلی قوی ای باید برای هوش های مصنوعی پیشرفته تعبیه شود که از آینده ای دلخراش جلوگیری شود.

حتما بخوانید: هوش مصنوعی چیست؟ تاریخچه تکامل هوش مصنوعی تا امروز – توضیح کامل

هوش مصنوعی چیست؟ تاریخچه تکامل هوش مصنوعی تا امروز - توضیح کامل

۵- سکس مجازی با ربات 

بیایین رو راست باشیم!

وقتی در آینده تکنولوژی ربات هایی تولید شوند که نشه فرقشون را با انسان تشخیص داد، مردم زیادی از تمام نقاط جهان صف میکشند که با این روبات ها هم بستر شوند.

همه ما میدونیم که رابطه ربات و انسان خیلی غیر اخلاقی و …. هست اما ذات انسان ها رو نمیشه انکار کرد!

خیلی ها میخواهند این کارو تست کنند و حتی یه سری از پیش اندازان امروزی دارن به روش های مختلفی که میتوان رابطه ربات و انسان را وارد جامعه کرد، فکر و برنامه ریزی می کنند.

حتما بخوانید: ۸ ربات هوش مصنوعی بسیار پیشرفته و خَفَن که تا الان تولید شده

به جز وسایل سکسی، خیلی ها معتقدند بعضی ها رابطه عاطفی و رمانتیک با ربات را به انسان ترجیح خواهند داد. محققان میگویند که در دنیای تکنولوژی های آینده ، سکس مجازی یا با ربات تا سال ۲۰۴۰ به یک امر عادی تبدیل خواهد شد. و پیش بینی می کنند که این ربات ها تا سال ۲۰۳۵ در خانه های مردم ثروتمند ظهور کنند.

محققان سرشناس دانشگاه ها معتقدند که ازدواج ربات با انسان تا سال ۲۰۵۰ قانونی هم می شود. حتی تصور اینکه بچه های ما شاید در آینده با یک ربات رابطه عاطفی برقرار کنند خیلی عجیب باشه. اما باید یادمون باشه که تا چند دهه قبل، ایده ازدواج همجنسگرایان هم خیلی بعید به نظر می رسید اما امروزه در بسیاری از نقاط جهان قانونی شده است. حالا آینده مشخص میکنه و شاید ما خیلی نقاط مشترکی با ربات ها داشته باشیم. یادتون باشه که خود ما داریم اونا رو میسازیم.

حتما بخوانید: عضو مصنوعی هوشمند محصولی از شرکت ای لیمب I Limb

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۶- درمان سرطان با تکنولوژی های آینده 

درمان سرطان همیشه یکی از چالش های اصلی پزشکی بوده و هست. درمانش برای ما مشکله چون سرطان فقط یک نوع بیماری نیست و فرم های مختلفی داره. طیف وسیعی از انواع سلول ها که بدن را در جاهای مختلف ممکنه مورد حمله قرار دهند. معنیش اینه که فعلا بشر نتونسته درمان قطعی برای سرطان پیدا کنه. اما دنیای تکنولوژی های آینده و تحقیقات امروزی و پیش گویی های محاسبه شده آینده چیز دیگری میگه. در آینده تکنولوژی این مساله فرق میکنه

گسترش علم پزشکی باعث شده محققان روش های جدیدی برای مقابله با سرطان در تمام اشکالش را آزمایش کنند. تا جایی که اندیشمندان امروزه میگویند که درمان تمام سرطان ها چند سال بعدی به لطف تکنولوژی های آینده و تحقیقات و تلاش های امروزی، میسر خواهد شد.

در سال ۲۰۱۶ یک روش درمان جهانی رو رونمایی کردند اما فقط به درد افرادی میخوره که سرطان دارند. این روش درمانی از قسمتی از “دی ان ای” خود فرد برای تقویت سیستم ایمنی استفاده می کنند که فرمان حمله به تومور های سرطانی را در مغز صادر می کند.

حتما بخوانید: سلول های سرطانی – چطور سرطان گسترش می یابد؟

یک روش آزمایشی که تا اینجای کار بسیار امیدوار کننده بوده است و بدون شک روش های درمان دیگری هم کشف و آزمایش خواهند شد.

اما با این حال آمار هم خوش آیند است

آگاهی بیشتر مردم همراه با پیشگیری و اطلاع رسانی صحیح به همراه کاهش چشمگیر مصرف تنباکو خیلی امیدوار کننده است. همه این مسائل باعث این شده که از  1990 هر ساله یک درصد از مرگ توسط سرطان، کاهش یابد

بررسی های دو دانشگاه بزرگ انگلیس در مورد استفاده از تکنولوژی های آینده  در درمان بیماری و انواع سرطان حاکی از این است که تا سال ۲۰۵۰ میزان مرگ و میر از سرطان های مختلف زیر سن ۸۰ سالگی، کاملا، به لطف تکنولوژی های آینده ، به ۰ خواهد رسید.

حتما بخوانید: استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پزشکی – بررسی کامل 

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۷- آینده تکنولوژی در درمان پیر شدن انسان 

غیر قابل کنترل بودن زمان همیشه باعث افسردگی همه و مخصوصا دانشمندان هستش اما تحقیقات اخیر نشان میده که در آینده ای نزدیک شرایط عوض خواهد شد.

در دید دانشمندان؛ پیر شدن فقط یک سیستم حمله ای بیولوژیکی است که می تواند کنترل هم شود. سیستمی که با داشتن تکنولوژی مناسب، می تواند توقف کرده یا حتی برعکس هم شود.

آقای “ری کرتسول” می گوید که از سال ۲۰۲۰ به بعد با اختراع آپدیت های بیولوژیکی، ما هر ساله ۱ سال به طول عمر خود اضافه خواهیم کرد.

تکنولوژی ای که تلفیقی از پرینت ۳ بعدی اعضای بدن، تحقیقات سلول های بنیادی و مهندسی شیمیایی بیولوژیکی خواهد بود

این تکنولوژی در کشور چین توسط شرکت “کریسپا” در حال توسعه پیدا کردن است. کشوری که بر خلاف آمریکا قوانین آسان تری در این نوع آزمایشات وضع کرده است.

و به غیر از چینی ها، دانشگاه های معروف کل جهان نیز در این مورد تحقیقات گسترده داشته و پیش بینی های جسورانه ای در این زمینه کرده اند

یک موسسه خیلی معروف به نام “سازمان جهانی مغز و اعصاب” می گوید که بیشتر انسان ها تولد ۱۲۰ سالگی خود را تا سال ۲۰۸۰ جشن خواهند گرفت.

یک پیش بینی دیگر در مورد تکنولوژی های آینده حاکی از این است که ما ابزار برعکس کردن پروسه پیر شدن را تا سال ۲۰۲۹ بدست خواهیم آورد.

حتما بخوانید: نگاهی به شهرهای هوشمند در آینده ای نزدیک

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۸- ترکیب انسان و ماشین 

“انسان تکامل یافته” Evolved Humans باوری است که میگوید انسان با خلق خود یعنی ماشین ها در نهایت ترکیب خواهد شد. و همین طور که میبینیم این موضوع خیلی هم از واقعیت دور نیست.

ایمپلنت های مغزی، پتانسیل خیلی بالایی دارند و آزمایشات فعلی توانسته برای مدت محدودی قدرت حرکت را به یک فلج و دید محدود را به یک انسان کور برگرداند.

چشم انداز تکنولوژی های آینده آقای “ایلان ماسک” در مورد پلتفرم مشترک مغز و کامپیوتر، این امید را میده که با استفاده از این تکنولوژی، در آینده ما مغز های خیلی قوی تری با قدرت پردازش خیل بیشتری خواهیم داشت.

عضو های مصنوعی پیشرفته و پرینت ۳ بعدی اعضای بدن، این را به ما نشان می دهد که فرضیه ترکیب انسان و ماشین به تدریج از قلمرو تخیلی به واقعیت نزدیک می شود.

اما اگه ما بخواهیم از مزایای این تکنولوژی بهترین استفاده را بکنیم حتما باید راه حلی برای جایگزینی اصلی ترین عضو بدن که ما را ما می کند، یعنی مغز، پیدا کنیم. و همان طور که حدس زدین دانشمندان روی این قضیه هم دارند کار می کنند.

حتما بخوانید: تعریف، عملکرد و آینده تکنولوژی اینترنت چیزها Internet of Things 

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

حتما بخوانید: آیا منابع انرژی جایگزین شونده می توانند انرژی جهان را تامین کنند؟

۹- مغز مصنوعی 

پیش بینی های حساب شده در مورد تکنولوژی های آینده حاکی از این است که مغز مصنوعی دقیقا مانند مغز طبیعی انسان، تا سال ۲۰۵۰ به واقعیت تبدیل خواهد شد.

البته اگه حرف های دانشمندانی که روز و شب در این زمینه تلاش می کنند را باور کنید

یک شرکت پزشکی به نام”نارا لینک” یک پلتفرمی درست کرده که می گویند مثل ذهن انسان قادر به فکر کردن است. و این فقط شروع این تکنولوژی است

آینده نگر هایی مانند آقای کرتسول، همه معتقدند که در آینده تکنولوژی و تا چند دهه دیگر ما قدرت رمز گشایی مغز و هوشیاری انسان و آپلود آن در دستگاهی به همان اندازه مغز را بدست خواهیم آورد.

اگه این درست باشه یعنی بشریت به جاودانگی رسیده است. اونموقع ما بر مرگ پیروز میشویم.

در دنیای تکنولوژی های آینده ، ذهن ما در دنیای دیجیتال خواهد بود و بدن ما سیستم رباتیکی دارای هوش مصنوعی خواهد بود که در صورت خراب شدن قابل تعمیر بوده و اگر شما بمیرید دوباره با یک نسخه پشتیبان افکار و مغزتان به بدن جدید منتقل می شوید.

شاید به نظر تخیل باشه اما خیلی از اندیشمندان معتقدرند که این امر در آینده تکنولوژی به واقعیت تبدیل خواهد شد و همان طور که بهمون ثابت شده اونا در پیش گویی ها زیاد اشتباه نمیکنند.

حتما بخوانید: با تاریخچه کامپیوترها کاملا آشنا شوید. پیدایش کامپیوتر ها از سال ۱۸۰۰ تا ۲۰۱۸ 

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

۱۰- یکتایی تکنولوژیکی Singularity انسان 

همون طور که میدونید آقای “ری کرتسول” حدود ۳۰ سال است که با دقت بالایی آینده را پیش بینی و پیش گویی کرده است و تقریبا ۸۶ درصد پیش گویی های او در مورد آینده تکنولوژی و تکنولوژی های آینده درست در آمده است.

او میگوید که با این سرعت پیشرفت تکنولوژی، ما به نقطه ای به نام “یکتایی تکنولوژیکی” خواهیم رسید. نقطه ای که ما قدرت مغز خود را در مقیاس میلیاردی افزایش می دهیم وقتی که با تکنولوژی ای که خلق کردیم خود را ترکیب کنیم.

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

اگه فکر میکنید خرافاته یه نگاه به موبایل هاتون بندازید. ما همین الان این دستگاه ها را عنوان قسمتی از شخصیت خودمون میدونیم.

نیازی نیست که در بحث کردن، مغز خودتو بتراشی تا اسم یک بازیگر فیلمی یادت بیاد. به سادگی میریم اینترنت و آمارشو در میاریم. یا به جایی که در باران دنبال تاکسی بگردی به “سیری” آیفون میگی واست یه “اوبر” سفارش بده بیاد جلو پات وایسه.

ما امروزه این کارا را می کنیم که در گذشته حتی غیر ممکن به نظر می رسیدند!

و بدون شک ما ت تکنولوژی های آینده را به سادگی مانند اولین آیفون در زندگی خود هضم خواهیم کرد.

خیلی از دانشمندان معتقدند که “یکتایی تکنولوژیکی” تا سال ۲۰۵۰ به واقعیت تبدیل خواهد شد. اما آقای کرتسول می گوید این امر تا سال ۲۰۴۵ اتفاق خواهد افتاد. و همان طور که گذشته نشان داده او در پیش گویی های خود در مورد آینده تکنولوژی ، زیاد اشتباه نمی کند.

10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال 2050 - آینده تکنولوژی در 30 سال آینده

امیدوارم از این مطلب در مورد ۱۰ مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده تا سال ۲۰۵۰  استفاده کرده باشید.

حتما بخوانید: تکنولوژی بلاک چین چیست و چگونه کار می کند؟ توضیح کامل
حتما بخوانید: انواع حافظه کامپیوتری و تفاوت های آنها با یکدیگر – توضیح کامل
حتما بخوانید: هِلی آمازون پرایم اِیر – تحولی در سرویس سریع از شرکت آمازون
حتما بخوانید: ربات های صنعتی هوشمند محصول شرکت کوکا رباتیکس
حتما بخوانید: ترانزیستور ها : انقلابی در دنیای پردازش داده – توضیح ساده + ویدیو

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

41 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • Great, I really like it! Youre awesome

    پاسخ
  • چی بگم والا

    پاسخ
  • این همبستر شدن با رباتها کجاش تکنولوژیه. در ضمن خیلی علمی نبود فقط یک سری حدس و گمان بود که برای جذب خواننده پروبال داده شده بود

    پاسخ
    • blank
      فرزاد لازمی زاده
      نوامبر 2, 2019 10:01 ق.ظ

      اقا وحید. تکنولوژس باعث میشه ربات هایی با احساس شبیه انسان اختراع شوند که همین همبستگی با اونا رو پورد توجه قرار خواهد داد. اگر اطلاعات کافی نیست میتوانید برای جزییات هر کدام از این موارد به مطالب وب سایت که مخصوص اون موضوع هست مراجعه کنید. لینکشون در مطلب هست. ممنون از نظر شما😊😊

      پاسخ
      • سلام بعضی مسائل روی که میگه همین حالا وجود داره ولی به دلیل هزینه بالا دردسترس ما نیست مگر اینکه توی اون موقع شرکت های این چیزها روتحت پوشش قرار بدن که هزینه ها پایین بیاد و دردسترس عامه قرار بگیره مثل ژنوم وسلول بنیادی تحت نظر بیمه ها ی مانند مدیکال یا مدیکر قرار بگیره به نظرم سال۲۰۵۰سالی که سفر انسان با کامپیوتر ممکنه باشه تله پورت یا سفر در زمان یا تشکیل جزیره های فضای یا درآینده تکنولوژی بیاد که عزیزان از دست رفته مون رو دوباره بازسازی کنه ویا پیوند سر به بدن ویا در اختیار قرار دادن کد گذاری ها دی ان ای در اختیار بشر مثل هر موقوع خواستیم دست هامون تبدیل به بال بشن ویا هر دو روداشته باشیم ببخشید اگه طولانی شد فقط مقداری از آرزوهام برای آینده رو بیان کردم

        پاسخ
  • ماشین زمان که بتونه ببره به پنجاه سال پیش یا ۱۰۰ سال پیش ساخته نمیشه ؟

    پاسخ
    • blank
      فرزاد لازمی زاده
      نوامبر 8, 2019 8:57 ق.ظ

      دانشمندان هنوز نتونستن که سفر در زمان را انجام دهند. سفر در زمان فعلا در فیلم ها هست و واقعیت ندارد 🙂

      پاسخ
      • واقعا میشه به داستان کاپیتان آمریکا هم یه توجهی کرد.اونم جاودانه بود ولی حس فناپذیر بودن بهش دست نمیداد.آدمم اگه بدونه فردا هم زندست که کم کم به یه جامد(عاری از احساس) شبیه و شبیه تر بشه.البته خب هرچیزی مزایا و معایبی داره و نمیشه گفت تکنولوژی ۱۰۰ درصد خوبه یا ۱۰۰ در صد بد

        پاسخ
      • واقعا میشه به داستان کاپیتان آمریکا هم یه توجهی کرد.اونم جاودانه بود ولی حس فناپذیر بودن بهش دست نمیداد.آدمم اگه بدونه فردا هم زندست که کم کم به یه جامد(عاری از احساس) شبیه و شبیه تر بشه.البته خب هرچیزی مزایا و معایبی داره و نمیشه گفت تکنولوژی ۱۰۰ درصد خوبه یا ۱۰۰ در صد بد.

        پاسخ
      • چند وقت پیش یکسری ستون های فلزی توی نواحی مختلف امریکا و دنیا مشاهده شد. توی صحرای اریزونا. فکر کردید اونا چی بود؟ یه دفعه ظاهر شدن و یه دفعه هم ناپدید شدن. اونا در واقع دریچه های سفر به زمان بودن. علم و تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده. ولی هنوز خیلی از اخبار رو در دسترس مردم قرار ندادن. فقط اون ایلان ماسک و دانشمندان ناسا میدونن .

        پاسخ
  • سلام,بسیارعالی بود,ای کاش درکشورخودمون ایران هم بهابیشترمیزاشتن تا,بتوانیم ازتمام دنیاجلوتربرین,ایراینهاباهوش ترین ادم های دنیاهستن

    پاسخ
  • blank
    خانه هوشمند الفا رشت
    فوریه 8, 2020 2:20 ب.ظ

    یکی دیگشم خونه های هوشمنده که به سرعت داره رشد میکنه.

    پاسخ
  • من الان بیست و یک سالمه و تا سال ۲۰۵۰ میشم پنجاه و یک ساله که طبیعی هست.
    یعنی میگید شانس نامیرا شدن رو داریم؟
    خودتون به چنین چیزی معتقد هستید؟

    پاسخ
    • blank
      فرزاد لازمی زاده
      فوریه 14, 2020 7:17 ق.ظ

      من معتقد هستم
      😁

      پاسخ
      • با سلام اقا فرزاد اگه تا ابد نمیریم باید یه سیاره دیگه واسه نسل های آینده مون پیدا کنیم چون اگه تا ابد زنده بمونیم بقیه کجای زمین بمونن همه جا نمیشن که😂😂

        پاسخ
      • توحید مادی و دیکتاتوری دیجیتال، آینده محتوم بشر
        فیلم بالا با صراحت بیش‌تری از عقبه فلسفی و دنباله سیاسی و اقتصادی این #حکمرانی_مجازی در دست استعمارگران، استحمارگران و استثمارگران مدرن پرده‌برداری می‌کند و از معادله: دانش بیولوژیک × توان پردازش رایانه‌ها ×انبوه اطلاعات =توان هَک کردن انسان‌ها و تبدیل آن‌ها به حیوانات اهلی و بی‌خاصیت! سخن می‌گوید.
        فکر می‌کنم چنان جهانی، آن‌قدر وحشتناک است که عمق فاجعه را بر اهل خرد، بیش از پیش نمایان سازد.
        اما تکمیل فیلم بالا، تصویری است که در این فیلم ، از حاکمیت فضای دیجیتال بر زیست بوم بشری و تسخیر روح و فکر و جسم انسان که در سه دهه آینده، ترسیم شده است.
        مفاهیمی مانند «یکتایی تکنولوژیک!» و «تناسخ تکنولوژیک!» را به‌خوبی می‌توان در این فیلم دید.
        این یعنی مثل یک عروسک خیمه شب بازی در دست دولت‌ها خواهید بود. از همه جهت در کنترل خواهی بود.
        إن شاءالله که چنین اتفاقاتی نیفته

        پاسخ
    • مخای بمونی چی بشه ب چ دردی مخوری همو پنجاه سالم زیاده ی کم فک کن

      پاسخ
  • من هم به نامیرا شدن انسانها در آینده معتقدم، واقعا این امید هست، پیشرفت علم بسیار تنده و اگه در حوادث و تصادفات نمیریم میتونیم با برعکس کردن روند پیری زندگی ابدی داشته باشیم، حتی ممکنه در آینده طولانیتر بتونن اطلاعات مغز انسان را روی وسیله یا مغز دیگه ای کپی کرد، چون هویت اصلی ما مغزمونه

    پاسخ
    • کتخیاصلا ب این فکر کردی اگه انسان نمیره چ زیانایی ی بار میادزیاد شدن جمعیت و مسایل بعدش بعد اصلا همینا ک هستن چ گلی زدن ک بخان تا اخرش بمونن جمعیت کمتر زندگی بهتر بخدا همینام زیادین

      پاسخ
  • blank
    امیرحسین فرهادی
    آوریل 4, 2020 12:52 ق.ظ

    سلام من با بخش نامیرا شدن انسان زیاد موافق نیستم
    چون انسان بر اثر گذر زمان نمیمیرهو صرفا مرگ بر اثر پیری نیست
    بلکه حوادث فضا و مکانی که باعث مرگ انسان میشه مثل تصادف با ماشین یا بیماری

    پاسخ
    • سلام
      خب در آینده فکری هم برای امنیت بیشتر انسان می کنن تا حادثه ای پیش نیاد

      پاسخ
    • درواقع علمی بخوایم بهش نگاه کنیم ما با نفس کشیدن و غذا خوردن پیر میشیم اگر انسان پیر نشه غیر طبی عی هس درواقع سوخت و ساز های درون سلولی که در اثر تنفس و غذا خوردن اتفاق میفتد باعث فرسوده شدن میشه مثلا هر چی هم بگی انسانو میشه نامیرا کرد باید بهشون بگیم اهن. اهن میدونی چیه تکنولوژی هم نداره انسان فقط تونسته روندشو کند تر کنه وگرنه نتونسته برا مدت طولانی نگهش کنه حتی با روکش کیشین و فداکاری فلز ها برای اهن هم کمتر از صد سال طول میکشه ک اهن هم زنگ بزنه انسان ک این همه فعالیت درون سلول انجام میشه و این خودش دال بر زنده بودنش میشه من فکر میکنم تنها راه سفر در زمان هم فریز کردن انسان در دمای -۲۷۳درجه است که فعالیت هیچ سلولی انجام نمیشه و حتی گردش الکترون ب دور هسته هم متوقف میشه البته انسان -۲۷۲رو پیدا کرده که میگن کافی نیست و فقط انسان و میکشه باید-۲۷۳باشه اونوقت میتونیم یهو فریز شیم و چند قرن دیگه بیدار شیم (◠‿◕)

      پاسخ
  • شما که در مورد آینده نگری حرف میزنید بگید که…
    چند ماه پیش هواپیمارو زدن!!!
    حالام ناو کنارک رو زدن!!!!!
    هدف بعدی کجاست؟؟؟کجارو میزنن؟؟؟؟ :)))))

    پاسخ
  • شکی نیست که انسان‌ با این روندی که داره پیش میره به همه و همه ی اینا دست پیدا میکنه حالا یه کم دیرتر یا زودتر
    ولی من کلا با وجود انسان روی کره ی زمین مخالفم
    کره ی زمین بدون این موجود مزخرف قشنگه
    من برم خودکشی:)

    پاسخ
  • منکه تااین سرحدپیشرفت ودوست ندارم هنوز شانزده سالمه ولی نمیخوام دنیادراین حدخودشوبه فنابده منکه نمیخوام این آینده روببینم

    پاسخ
  • در مورد اینکه جهان زودتر از به دنیا آمدنش پیشرفتهای را که حتی فکر آن را نمی کردیم پیشرفت خواهد کرد رباتهای بدون سوخت بدون برق و باطری و بدون سل های خورشیدی حتی تولیدتولید انرژی از خود انسان ها شهرکهای فضای البته در پایین جو زمین بالا پایین آن را انسانها تخمین خواهند زد همچنین اتومبیلهای بدون سوخت هواپیماها دوسالی دریای زمینی ولی قدرت بالاتر و سرعت فراصوت خواهد داشت بزودی در بعد ۳ سال دیگر تولید خواهد شد رباتهای به عنوان سرباز با سرعتهای باورنکردنی نیازی به این همه مخارج برای یک سرباز صرف میشود نخواهد شد دنیا بزودی شاید در عرض ۲ سال دیگر تغییر پیدا میکند کفشهای خود ران کفشهای که وزن انسانها را در هنگام پیاده روی بذل خواهد انسان وزن را کم خواهد کرد برای انسانها در هنگام بالا رفتن به کوه کمک خواهد کرد که به راحتی از کوه بالا روند ما دنیا را میافرینیم تا از آفرینش آن استفاده کنید دنیا صلح دوستی در آینده بشریت را به ارمغان خواهد امد

    پاسخ
    • دوست عزیز هیچ وقت یک وسیله در جهت صلح استفاده خالص نمیشه در جهان تا بوده همین بوده که از چیز هایی ک فکرشو نمیکنی جنایت ساختن مثلا خود انشتین موقعی ک بمب اتم را ساخت خودش ذینطور توضیح داد که میتونه به راحتی به جای تونل زدن کوه را از میان برداشت اما یه سزی ادم سود جو بجای ساخت و ساز کشتار جمعی باش ساختن ببین درضمن این روش فکر کردن ما ایرانی هاس ک دین داری و اعتقاد ب عهد و این حرفا وقتی کشوی حرف از تعهد میزنه که فرقی براش نداره و بهش اعتقاد نداره بدون یک ثانیه هم میتونه از تعدش خارج شه بدون هیچ عذاب وژدانی درواقع درن و اعتقادات ما عذاب وژدانو پدید میارن متاثفانه ماایرانی ایقدر ک خوبیم فکر میکنیم خارجی هم مث ما فکر میکنن البته میدونم منظور پیامت چیز دیگه ای بود من دوست داشتم یه نگاه متفاوت ب قضیه. داشته باشم

      پاسخ
  • من فکر میکنم در اینده هر تکنولوژی که به درد انسان بخوره گسترش پیدا میکنه بقیه تکنولوژیها در همان موقعیت اولیه باقی میماند از مقالاتی که نوشته بودید بسیار ممنونم

    پاسخ
    • من ک اصن ب این چرتو پرتا اعتقاد ندارم و اصلا معلوم نی منبعش از کجاعه
      همشون ی مشت خزعبلاته برا جذب بیننده

      پاسخ
  • الان من که ۱۵ سالمه ممکنه سال۲۰۷۰ به خاطر فرسودگی حرکاتم کند تر بشه یعنی ممکنه من مثل ۲۰ ساله گیم باشم بعدشم اگه جمعیت زیاد شه قبل از این که زمین بترکه دانش رو به هم دیگر منتقل کنن و راهی برای رفتن به سیاره های دیگه و زندگی در انجا پیدا کنن میشهاین طوری بشه

    پاسخ
  • الان من که ۱۵ سالمه ممکنه سال۲۰۷۰ به خاطر فرسودگی حرکاتم کند تر بشه یعنی ممکنه من مثل ۲۰ ساله گیم باشم بعدشم اگه جمعیت زیاد شه قبل از این که زمین بترکه دانش رو به هم دیگر منتقل کنن و راهی برای رفتن به سیاره های دیگه و زندگی در انجا پیدا کنن میشهاین طوری بشه.

    پاسخ
  • من که اصلا به این که انسان نمیره اعتقاد ندارم چون خدا تو قرانش گفته همه میمیرند اما به این اعتقاد دارم که مثلا میتونن کاری کنن مثلا زیاد عمر کنیم ولی آخرش میمیریم

    پاسخ
  • من معتغدم

    پاسخ
  • من دوست دارم مرگ را بعد از یک مدت تجربه کنم حقیقتا جالبه که بدونی ماورای این دنیا چی هست ؟؟؟ برای همین از اون بخش نا میراییش زیاد لذت نمی برم به هر حال باید دید آینده چه چیزهایی را با خودش میاره

    پاسخ
  • درود.
    هیچ “مخلوقی” نمیتونه از “خالقش” پیشی بگیره!
    چیزی که ما میسازیم نمیتونه از ما باهوشتر باشه!

    پاسخ
  • خیلی مطلب جالبی بود، من فکر می‌کنم آاااخرش میرسیم به همین تعادلی که بین ویژگی‌های مختلف آدم برقراره، اگر قدرت یا احساسات، یا هر ویژگی، یکدفعه حذف یا کم و زیاد بشه، نتیجه‌ش ممکنه جبران‌ناپذیر باشه… مثل اثر پروانه‌ای
    یه مثال ساده، ورود اینترنت به جامعه‌ای که کار باهاش رو بلد نیست! آسیب‌ و فایده‌اش رو نمی‌شناسه…

    پاسخ
  • هیچ چیز غیر ممکن نیست.
    م خیلی دلم میخواد آینده باشم و تجریش کنم.
    مثل این می مونه فیلم های علمی تخیلی به واقعیت تبدیل بشن.
    میتونن با یاخته های بنیادی خودت ۱۰۰ تای تورو بسازن. فقط با یه تار مو

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉