آینده تلفن های همراه در سال ۲۰۵۰ چگونه خواهد بود؟ بررسی ۱۷ نوع تکنولوژی موبایل های آینده

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

دانلود فایل ویدیویی

آینده تلفن های همراه چگونه است؟

درک گذشته تلفن های همراه و نحوه ساخته شدن و پیشرفت آنها در این مدت کوتاه کمی دشوار است. ۲۰ سال پیش ما موبایل نداشتیم و تنها تلفن همراهی که بود همان گوشی ۳۳۱۰ نوکیا که مثل یک آجر بزرگ بود و نمیشد اونو در جیب خود بگذارید. در این مطلب ما در مورد آینده تلفن های همراه صحبت میکنیم و تلاش ها و پیش بینی هایی که برای آینده تلفن های همراه شده را باهم بررسی می کنیم.

۱۰ سال پیش، ما گوشی های تاشو داشتیم. این گوشیها تقریبا قادر به برقراری تماس، ارسال پیام های متنی و گرفتن عکس هایی بودند که به گونه ای پیکسل شده و بی کیفیت بودند بودند.

اگه ۱۰ سال پیش به آینده تلفن های همراه فکر میکردی چه چیز هایی میدیدی؟ چه قابلیت هایی برای آنها تصور میکردی؟

حتما بخوانید: اینترنت نسل پنجم ۵G : انقلابی جهانی در آینده ای نزدیک
حتما بخوانید: 10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده که تا سال ۲۰۵۰ ظهور می کنند

امروزه ما گوشی هایی مانند آی فون ایکس با صفحه نمایش تمام صفحه، فیلم برداری ۴k (به طور جدی ببینید که چقدر پیشرفت کرده ایم، ویدیو ۴k با تلفن همراه )، تشخیص چهره، شارژ بی سیم و … است.

گوشی های هوشمند امروز دارای پردازنده هایی هستند که از رایانه ای که در فرود بر روی کره ماه در سال ۱۹۶۹ استفاده می شد، قوی تر است. ۱۳۰۰ بار قوی تر و دقیق تر است.

متاسفانه برنامه های موبایل نیز بزرگتر و بزرگتر شده اند، به همین دلیل است که تلفن همراه که از زمان ساختشان ۲ یا ۳ سال میگذره با نصب برنامه های جدید، کند تر و کند تر می شوند. بدون شک آینده تلفن های همراه با نیاز بیشتری به پردازش سریعتر داده ها و Run کردن انواع برنامه های کاربردی به صورت هم زمان می باشد.

ما می توانیم به عقب برگردیم و ببینیم که گوشی های آجر شکل اون موقع چطور شبیه به هم بودند، شما حتی ممکن است یک تلفن قدیمی تاشو هنوز داشته باشید. امروزه تقریبا همه مردم جهان، گوشی های هوشمند در جیب خود دارند. اما آنچه که ما می خواهیم بدانیم این است که تلفن های همراه آینده  شبیه چه چیزی خواهند بود؟

آیا ما در آینده تلفن های همراه ، صفحه نمایش انعطاف پذیر داریم؟ عکس های با کیفیت دوربین های حرفه ای DSLR ؟ تصویر ۳ بعدی و ….

حتما بخوانید: با تاریخچه کامپیوترها کاملا آشنا شوید. پیدایش کامپیوتر ها از سال ۱۸۰۰ تا ۲۰۱۸ 
حتما بخوانید: ۹ تا از خطرناک ترین ویروس های کامپیوتری جهان

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

شما فکر می کنید آینده تلفن های همراه در سال ۲۰۵۰ چگونه است؟

پیش بینی آینده فناوری در بهترین حالت روی یک حدس حساب شده است. در دهه ۱۹۸۰، فکر تلفن همراه کوچک و تصور آینده تلفن های همراه این شکلی، به نظر می رسید به قلمرو داستان های علمی تخیلی تعلق دارد. سپس در دهه ۱۹۹۰، تصور کردن یک گوشی که به شما اجازه می دهد world wide web را ببینید – چیزی که تا سال ۱۹۹۰ حتی وجود نداشت – برای زمان خود ایده ای بی نظیر بود. امروزه گوشی های هوشمند می توانند در وب بگردند، برنامه های کاربردی و بازی های خیلی گرافیکی را در لحظه پردازش کنند و می توانند به عنوان یک روش معامله برای خرید و فروش کالا و خدمات عمل کنند. و هنوز هم می توانند تماس های تلفنی برقرار کنند.

پس موبایل ها در سال ۲۰۵۰ چه شکلی خواهند شد؟

بر اساس رفتار مشتری، تصور می کنم که آینده تلفن های همراه بر روی ادغام زندگی فیزیکی ما با زندگی دیجیتال ما بیشتر متکی باشد و احتمالا شبیه به گوشی هایی نیست که ما اکنون استفاده می کنیم. آنها به دستگاه ها و محصولات دیگری تبدیل خواهند شد. تصور کنید یک جفت عینک که می تواند یک پوشش دیجیتالی را در بالای محیط فیزیکی فضای دید شما نشان دهد.

فکر نمی کنم چت ویدئویی با وجود خدماتی مانند Skype و FaceTime برکنار شود. در عوض، به نظر می رسد به سمت ارتباط ناهمگن بروند . به این معنی است که دو یا چند نفر در یک مکالمه طی مدت زمان طولانی بحث می کنند و چیزهای مختلف باهم به اشتراک بگذارند. آینده تلفن های همراه به سمت سهیل تر شدن برقراری ارتباط و اشتراک گذاری فایل های مختلف، سوق پیدا خواهد کرد

حتما بخوانید: نگاهی به ۱۰ سال آینده خودروهای بدون راننده – زندگی ما چجوری میشه؟

شاید حتی بخش هایی که تلفن الان را تلفن می کنند، از بین رفته و جای خود را به تکنولوژی دیگری دهند. رفتار اخیر مشتری تلفن همراه نشان می دهد که پیام کوتاه روش رایج تری برای برقراری ارتباط از طریق تماس تلفنی است. آینده تلفن های همراه ، یک راه برای نمایش پیام ها نیاز دارد، اما لزوما حتما نباید ارتباط صوتی را شامل شود.

از آنجایی که ما در اینجا در مورد آینده تلفن های همراه  در سال ۲۰۵۰ صحبت میکنیم، احتمال آن وجود دارد که تحقیق در رابطهای مغز و رایانه به یک نقطه ای برسد که در آن ما به هیچ صفحه نمایش یا میکروفون فیزیکی نیاز نداشته باشیم. الکترونیک می تواند در لباس یا لوازم جانبی دیگر تعبیه شود. آینده تلفن های همراه شما می توانید این دستگاه ها را به یک رابط متصل به مغز خود پیوند دهید و برنامه ها و پیام های مستقیم را فقط از طریق فکر، انجام دهید. این یک شکل تکنولوژیکی از “تله پاتی” است.

تکنولوژی به طور مداوم پیشرفت می کند و افراد اغلب احساس می کنند که انتهایی برای پیشرفت تکنولوژی وجود ندارد. این یک ذهنیت کاملا مشخص با توجه به این واقعیت است که، به نظر می رسد در حال حاضر، هیچ توقفی برای تکنولوژی وجود ندارد. ما انسان ها اهداف خودمان را در بین ستاره ها پیدا کردیم و برای ذهن ما هیچ محدودیتی وجود ندارد. آینده تلفن های همراه هم یک هدف بین ستارگان است و فقط تخیل شما میتونه برای پیشرفت آنها، محدودیتی تعریف کند.

در آینده تلفن های همراه ، گوشی های شخصی به طور قابل توجهی قوی تر می شوند، تلفن های همراه در حال تبدیل شدن به رایانه های چند منظوره  با طیف وسیعی از ویژگی های برجسته هستند. در واقع، حتی در حال حاضر، تلفن های همراه دارای نکات برجسته متعددی هستند که تا حد زیادی ارزشمند و حیاتی می باشند.

حتما بخوانید: تعریف، عملکرد و آینده تکنولوژی اینترنت چیزها Internet of Things 

دانلود فایل ویدیویی

حالا با توجه به شواهد و تکنولوژی های امروزه چه پیش بینی هایی برای آینده تلفن های همراه می توان کرد؟ بیایین باهم چندین مورد را بررسی کنیم که بیشترین احتمال را با توجه به دانش امروزی دارند:

Dual recording  یا همان ضبط دوطرفه

ضبط دوطرفه به عنوان یک پتانسیل در برخی از تلفن های امروز وجود دارد (به عنوان مثال، سامسونگ گلکسی S4). ضبط دوطرفه ویدیو نشان می دهد که شما در حال آماده سازی برای ضبط یک ویدیو از طریق دوربین جلو و عقب خود هستید. احتمالا به نظر می رسد که در آینده تلفن های همراه ، این فناوری در سال ۲۰۵۰ به یک چیز کاملا عادی تبدیل شده باشد و همه گوشی های همراه این قابلیت را داشته باشند.

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

حتما بخوانید: ۸ ربات هوش مصنوعی بسیار پیشرفته و خَفَن که تا الان تولید شده

صفحه نمایش انعطاف پذیر

در ادامه بحث آینده تلفن های همراه به نظر می رسد که در این مورد، یک الزام عمومی وجود دارد، با وجود اینکه تلفن های همراه فعلی کاملا سفت و بدون انعطاف هستند، تحقیقات حاکی از این است که تلفن های همراه با صفحه های قابل انعطاف، در آینده تلفن های همراه  ظهور پیدا خواهد کرد و همین الان هم سرمایه گذاری های کلانی برای توسعه این تکنولوژی شده است. اما این که این تکنولوژی باحال کاربرد های زیادی چه در موبایل و چه در قسمت های دیگر دارد شکی نیست. صفحه نمایش های انعطاف پذیر بدون شک در آینده ای نزدیک انجام می شود و شرکت هایی مانند سامسونگ در مراحل اولیه تولید صفحه نمایش های قابل انعطاف هستند.

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

دوربین هایی با قابلیت های عمق سنجی

این نوع از توسعه در تلفن های همراه احتمالا قادر به تغییر چیزهای متعددی است. مهمتر از همه، مشتریان قادر خواهند بود وضعیت خود را در ۳D  بررسی کنند. در آینده تلفن های همراه و با توسعه این تکنولوژی، مرز های جدید و قابلیت های زیادی به گوشی های همراه اضافه خواهد شد که بدون شک زندگی دیجیتال مردم را بسیار غنی تر خواهد کرد.

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

اطلاعات متنی در آینده تلفن های همراه  

جمع آوری اطلاعات متنی در دنیای امروز را فراموش کنید و ذهن خود را در آینده تلفن های همراه به سمت سنسور های هوشمندی ببرید که از فکر و کلام و محیط شما اطلاعات را استخراج و به علاقه شما جمع بندی و ارائه می کند. در آینده ای نزدیک شاید دیگر نیاز برای استفاده کردن از انگشتان برای تایپ اطلاعات متنی نباشد و این پروسه به شکل دیگری انجام شود. فقط لازمه تصورش کنی!

تکنولوژی واقعیت افزوده

تقریبا همه ما با عینک های دنیای مجازی و تاثیر آنها آشنا هستیم و در تکنولوژی واقعیت افزوده بر روی تلفن همراه، اطلاعات مهمی از هر چیزی که بخواهید به صورت لحظه ای در آن صحنه ای که می بینید اضافه می شود. انگار شما واقعیتی که اطراف خود میبینید را با این تکنولوژی ادغام کرده اید و اطلاعات و داده های مهمی در واقعیت اطراف شما توسط این تکنولوژی به شما داده می شود که واقعا آینده تلفن های همراه و استفاده از آنها را خیلی باحال تر خواهد کرد. تکنولوژی واقعیت افزوده نو ظهور است و در آینده ای نزدیک در قسمت های زیادی از زندگی روزمره ما تعبیه خواهد شد.

حتما بخوانید: واقعیت مجازی چیست؟ و چگونه کار می کند؟ – توضیح کامل

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

موبایل های بسیار مقاوم در برابر ضربه

در حال حاضر شرکت های بزرگ تولید کننده وسایل الکترونیکی سخت در تلاشند تا این معضل شکستن و خورد شدن موبایل ها را با هر زمین خوردن، حل کنند. امروزه قاب های موبایلی ساخته شده اند که در برابر ضربه خیلی مقاوم هستند(به طور مثال از طبقه سوم بیوفته روی آسفالت یا با پُتک بزنی روش، موبایل داخل قاب چیزیش نمیشه). شکی نیست که این فناوری در آینده تلفن های همراه تصور و تعبیه خواهد شد. حالا موبایل ها انقدر انعطاف پذیر می شوند که ضربه روی آنها تاثیر زیادی نگذارد یا اینکه انقدر مقاوم می شوند که بازهم ضربه خرابشون نکنه. امروزه یکی از نیاز های بازار موبایل، استحکام بیشتر آنها می باشد و بدون شک در آینده ای نزدیک شاهد موبایل های مقاوم در برابر ضربه خواهیم بود.

تکنولوژی پروژکتور در موبایل های آینده

چند وقتی است که فکر اضافه کردن خاصیت پروژکتوری در تلفن های همراه بوجود آمده است و با توجه به اینکه پروژکتور های تصویری خیلی وقت است که مورد استفاده می شود،  شکی نیست که در آینده تلفن های همراه ، دانشمندان ماهر قادر خواهند بود که این تکنولوژی پروژکتور ها را برای جاسازی در موبایل ها، مقیاس کنند و ورژن مینی پروژکتور را در تلفن های همراه تعبیه می کنند. این قابلیت پروژکتوری به احتمال زیاد کمتر از ۱۰ سال آینده در تلفن های همراه شاهد خواهیم بود. تصور کنید معلم کلاس به جای استفاده از تخته روی موبایل خود بنویسد و این اطلاعات روی دیوار کلاس پروژکت شود. خیلی کارا باحال تر و آسون میشه نه؟

حتما بخوانید: عضو مصنوعی هوشمند محصولی از شرکت ای لیمب I Limb

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

هولوگرام های ۳ بعدی

تکنولوژی هولوگرام همین الان توسط دستگاه هایی که بیشتر برای تبلیغات در فروشگاه ها هستند، استفاده می شود. به این صورت است که با حذف کردن پیش زمینه سیاه یک تصویر یا ویدیو آن را معلق کرده و به صورت حجم دار و ۳ بعدی نشان می دهد. البته این تکنولوژی با استفاده از یک پروژکتور و یک فَن کار می کند و دوباره محققان عزیز برای بدست آوردن رضایت هر چه بیشتر کاربرانشان، راهی برای ساختن ورژن مینی هلوگرام ۳ بعدی و تعبیه آن در موبایل های آینده پیدا خواهند کرد. آینده تلفن های همراه ، همراه با کلی محتوای ۳ بعدی و هولوگرام های تبلیغاتی خواهد بود

حتما بخوانید: نگاهی به شهرهای هوشمند در آینده ای نزدیک

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

احراز هویت رسمی

تصور کنید که شما در کشوری غیر از ایران زندگی می کنید که مردم آن کشور توسعه یافته به جای داشتن کارت ملی، سوخت، بانکی، تصدیق و …. از یک کارت هوشمند همه کاره استفاده می کنند. امروزه موبایل های ما از جان برای ما عزیز تر هستند و بدون شک در آینده به وسایل احراز هویت رسمی هم تبدیل خواهند شد.

باتری های ارگانیک

همه ما با مشکل کمبود باتری و در دسترس نبودن شارژر آشنا هستیم. در حال حاضر تعدادی از کمپانی های ساعت سازی تکنولوژی استفاده از حرارت بیولوژیکی در شارژ باتری خود را استفاده کرده اند و این قابلیت در مقیاس های کوچک مانند ساعت وجود دارد. اما برای موبایل ها که قدرت پردازش بالاتر و نیاز به انرژی بیشتری دارند نیاز به یک تحولی در بازده خروجی این تکنولوژی است. حالا چه از گرمای بیولوژیکی شما برای شارژ موبایلتان استفاده کنند یا چیز دیگری، شکی نیست که نیاز به باتری های مستقل زیاد است و در آینده ای نزدیک تکنولوژی آن هم ساخته خواهد شد. تصور کنید در آینده تلفن های همراه ، دیگه غصه شارژر نبردن رو ندارین. ۲ دقیقه میزاری توی جیبت خودش شارژ میشه.

حتما بخوانید: ربات های صنعتی هوشمند محصول شرکت کوکا رباتیکس

دوربین های میکروسکوپی

همین الان دوربین های با کیفیت عالی هست که در ارتش و جاسوسی کشور های توسعه یافته استفاده می شود. دوربین های ۴k در اندازه های یک برنج و حتی کوچکتر. تاریخ به ما ثابت کرده که هر چیزی که برای استفاده های ارتشی اختراع شود که پتانسیل عمومی شدن را داشته باشد، بدون شک این اتفاق خواهد افتاد و شما از یک نمونه اختراعات ارتشی هر روز استفاده می کنید. خود اینترنت یا همان world wide web که چندین سال قبل از عمومی شدن استفاده ارتشی و نظامی داشته است. در آینده ای نزدیک دوربین های در موبایل ها تعبیه خواهند شد که بسیار کوچک و با کیفیت خواهند بود. البته ناگفته نماند که شماره لنز این دوربین ها احتمالا پایینتر خواهد بود به این معنی که عمق در تصویر بیشتر خود را نشان می دهد و به اصطلاح تصویر پرسپکتیو زیادی دارد.

یک وسیله برای کنترل همه چیز

الان ما یک کنترل یا همان ریموت واسه تلویزیون یک کنترل واسه ضبط و یکی واسه ریموت در و یکی دیگه هم واسه خودروی خود داریم. تصور کنید که شما بتوانید با یک دستگاه تلفن همراه هر وسیله که دارای جریان مغناطیسی باشد را کنترل و Operate کنید. باحال میشه نه؟ دیگه دردسر اینکه بری همش کنترل ها رو از زیر مبل پیدا کنی نداری  . همین الان ما در فیلم های فضایی و آینده ای میبینیم که با یک دستگاه خیلی دم دستی و باحال همه چیز اطرافشون را کنترل می کنند و واقعیت اینه که دانشمندان قدم های اولیه این تکنولوژی را برداشته اند و ما در آینده تلفن های همراه قادر خواهیم بود با موبایل خود، دنیای اطرافمان را مدیریت کنیم.

حتما بخوانید: ۸ تکنولوژی جدید باورنکردنی و موقعیت های شغلی آنها

تماس تلفنی ۳ بعدی

تصور کنید که دوست شما به شما زنگ میزنه و وقتی که جواب میدهید یک هلوگرام ۳ بعدی از رفیق شما جلو شما ظاهر بشه که به لطف اینترنت ۱۰G آینده میتونین باهاش به صورت لحظه ای و آنی صحبت کنید. دوست شما هم از اونور تصویر ۳ بعدی شما رو میبینه.

کلا کارگردانان عزیز فیلم های هالیوودی در حال حاضر انقدر خوب تصویر سازی می کنند که دیگر نیازی به روپا پردازی برای یک ایده باحال نیست. این تکنولوژی به صورت فرضی از ۲۰ سال پیش در فیلم های هالیوودی فضایی و آینده این استفاده شده و مانند خیلی چیزهای دیگه، تولد تکنولوژی آن از تخیل کارگردان ها شروع میشه. در حال حاضر تکنولوژی هلوگرام ۳ بعدی وجود دارد و اصلا شکی نیست که در آینده ای نزدیک این تکنولوژی به تلفن های همراه اضافه خواهد شد.

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

حتما بخوانید: آیا منابع انرژی جایگزین شونده می توانند انرژی جهان را تامین کنند؟

تکنولوژی ردیابی چشم یا eye movement tracking

این تکنولوژی به دستگاه این قابلیت را می دهد که حرکت چشم های شما را به صورت آنی و لحظه ای ردیابی کند و محتوایی که به شما نمایش میدهد را بر حسب آن تنظیم کند. اما استفاده های دیگری هم دارد مثلا تبلیغ کنندگان با استفاده از این تکنولوژی تبلیغ های هدفمند تری را به شما نشان خواهند داد و بدون شک به نفع آنها خواهد بود. اما این تکنولوژی به شما کمک میکنه که با استفاده از چشم هایتان بعضی کارها را با موبایل خود انجام دهید. در آینده تلفن های همراه ، به طور مثال ، شما در شهر هوشمند ی زندگی می کنید و شب با بستن چشمهایتان موبایل آینده که به همه دستگاه های خانه وصله، چراغ ها را خاموش کرده، هشدار سیستم ضد سرقت خانه را روشن می کند و زنگ ساعت شما را برای فردا صبح ساعت ۷ تنظیم می کند. میدونم یکم زیاده نه؟ اما باید خودتونو برای یک همچین روزی آماده کنید چون در کمتر از ۲۰ سال آینده واقعیت روزمره انسان ها خواهد شد.

تکنولوژی ترجمه به هر زبانی در لحظه

تصور کنید که شما به خارج از کشور سفر می کنید و قصر برقراری ارتباط با مردم آنجا را داری. مثلا اکثر شهر های کشور چین اصلا انگلیسی بلد نیستند و شما برای ارتباط برقرار کردن با آنها نیاز به یک دستگاه ترجمه خیلی “خفن” داری. خوشبختانه این تکنولوژی در حال حاضر توسط شرکت هایی مانند گوگل در حال توسعه هست و در آینده تلفن های همراه شاهد این خواهیم بود که تمام مردم دنیا قادر خواهند بود با استفاده از این تکنولوژی با هم ارتباط برقرار کنند و حرف های همدیگه رو بفهمند.

شما صحبت می کنید و به صورت آنی برای مخاطب شما ترجمه می شود و همینطور حرف های دیگران برای شما ترجمه می شود. این تکنولوژی بدون شک در کمتر از ۱۰ سال آینده در تلفن های همراه ظهور پیدا خواهد کرد.

حتما بخوانید: ۱۰ مورد باورنکردنی از تکنولوژی های جدید سال ۲۰۱۹

تکنولوژی بلوک بندی تلفن های همراه

با این تکنولوژی شما مثل یک پازل به دلخواه خودتون قسمت های موبایلتان را عوض و جابجا می کنید. مثلا می توانید بلوک دوربین را برداشته و با بلوک اسپیکر تعویض کنید. یا اینکه بلوک دوربین اصلی گوشی فابریک کارخانه را با دوربین بزرگتر و با کیفیت تر تعویض کنید. خیلی جالبه نه؟ همین الان هم این تکنولوژی در صنعت های دیگر استفاده می شود و شکی نیست که احتمال ظهور این تکنولوژی در آینده تلفن های همراه زیاد است.

جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟ جدا آینده تلفن های همراه چگونه است؟ آیا در آینده ما دستگاه هایی داریم یا می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با اون کارای مختلف انجام بدیم و به راحتی انواع ارتباطات را برقرار کنیم؟

اما چه فکر میکنی؟ آیا در آینده تلفن های همراه ما دستگاه هایی را می پوشیم که بدون زحمتی بتوانیم با استفاده از اونا ارتباط برقرار کنیم؟ آیا ما مشغول بحث در مورد آیفون ۴۷ یا پاسخ دادن به متون بین بازی های “پرندگان عصبانی” که اون موقع دیگه ۱۰۰ جور عوض شده، خواهیم بود؟ پیش بینی های خود را در بخش نظرات بگذارید.

امیدوارم از این مطلب در مورد آینده تلفن های همراه استفاده کرده باشید. من که خودم بی صربانه منتظرم این تکنولوژی ها در موبایل ها تعبیه شوند. به امید آینده!

حتما بخوانید: با تاریخچه کامپیوترها کاملا آشنا شوید. پیدایش کامپیوتر ها از سال ۱۸۰۰ تا ۲۰۱۸ 
حتما بخوانید: انواع حافظه کامپیوتری و تفاوت های آنها با یکدیگر – توضیح کامل
حتما بخوانید: استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پزشکی – بررسی کامل 
حتما بخوانید: ترانزیستور ها : انقلابی در دنیای پردازش داده – توضیح ساده + ویدیو

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

20 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بسیار مشتاقم برای اینده صلح امیز و مفرح بشریت . تکنولوژی وعلم باعث بهبود روابط کشور ها و همینطور ازادی بیشتر بشر و امنیت و کیفیت بالا در سطح روابط اجتماعی و یا حتی سیاسی میشه. امید میره با پیشرفت تکنولوژی . کشورهای خاورمیانه هم دست از تعصبات خشک و بی مورد بردارند . با سرعت رشد تکنولوژی حتی در جهان سوم بی شک در اینده ای نزدیک تمام دنیا به یک جهان متمرکز و هوشمند تبدیل خواهد شد که توی اون تمام انسان ها بی هیچ محدودیتی میتونن با هم ارتباط برقرار کنن و تمام کار ها با سهولت کامل انجام میشه . اینده مطمئنا زیباست. هرچیزی ک تا ب امروز بشر ساخته باعث ارتقاع سطح فرهنگی و شعور انسانی شده . بی شک این روند رو ب رشده

    پاسخ
  • عالی
    فوق العاده مفید
    ممنون دوست عزیز به خاطر این لطف بزرگ

    پاسخ
    • blank
      فرزاد لازمی زاده
      نوامبر 11, 2019 6:56 ب.ظ

      خواهش میکنم. امیدوارم مطالب سایت ما باعث تقویت انگیزه و علم کاربرانش شود. از خواندن نظر شما خوشحال شدم. مرسی 😉

      پاسخ
  • blank
    صالحه زرغون
    دسامبر 8, 2019 12:54 ب.ظ

    تشکر از معلومات بسیار بسیار جالب و پر محتوا به امید آینده خوب اما مه فکر نکنم که تا سال ۲۰۵۰ مه زنده باشم و اگر باشم شاید این موبایل های هوشمند آینده را استفاده کرده بتوانم مقصد به خاطر اولاد هایم خوش هستم که زندگی و آینده خوب در انتظار شان هست

    پاسخ
  • ممنون بابت مطلب جذاب و مفیدتون , اگر امکانش هست میتونید منبع علمی یا سایت خبر گزاری که مطلب تلفن های همراه رو بگید چون من میخوام برای یک ارایه استفاده کنم ازشون باید با ذکر منبع موثق باشه.باسپاس

    پاسخ
  • سلام
    من در زمینه تولید محتوی ، بازاریابی و تبلیغات اینترنتی فعالیت می کنم
    همیشه و همیشه و همیشه
    یادتون باشه که یکی از عوامل مهمی که باعث میشه مطالب سایتتون زیاد بازدید بشه عنوان مطالبتونه
    اگه عنوان مطالبتون خوب و جذاب باشه قطعا روی لینک سایتتون بیشتر کلیک میکنن و درنتیجه اعتبار بیشتری پیش گوگل پیدا می کنین و طبعا گوگل هم شما رو به خیلیای دیگه معرفی میکنه
    ولی فکر کردن در مورد ساختن یه عنوان خوب و موثر وقت زیادی رو از آدم میگیره و کار خیلی ساده ای نیست

    پاسخ
  • ممنون از شما واقعا همونی بود که می خواستم،کامل و بدون نقص

    پاسخ
  • باسلام وعرض خسته نباشید و تشکر بابت گردآوری مطالب خواندنی و جذابی که علاقه مندان فراوانی نیز دارد سؤالی در مورد تولید سیم کارت هایی با قابلیت استفاده همزمان بعنوان سیم کارت و حافظه جانبی یا مموری (SD Card) در بسیاری از گوشی های هوشمند دو سیم کارته که قابلیت استفاده همزمان از دو سیم کارت و مموری را ندارند، آیا عرضه این نوع سیم کارت از سوی اپراتورهای تلفن همراه دولتی یا غیر دولتی، از جنبه امنیت اطلاعات و و اینکه آیا این نوع از حافظه های جانبی محل مناسبی برای ذخیره سازی اطلاعات است؟ آیا حریم خصوصی افرادی که از این نوع سیم کارت ها استفاده کنند، در معرض خطر دسترس پذیری اطلاعات قرار ندارد؟ و بطور کلی آیا تولید این محصول آیا تناقضی با اصول و مبانی اولیه امنیت داده، ندارد؟
    متشکر می شوم که بگونه‌ای پاسخ دهید تا بتوانیم از نظرات سایر دوستان نیز در این زمینه آگاه شویم.
    بااحترام

    پاسخ
    • blank
      فرزاد لازمی زاده
      دسامبر 24, 2019 4:45 ب.ظ

      دوست عزیز این کیت توسط پیمانکار های سوم شخص تولید شده و ربطی به شرکت اصلی سرویس دهنده و تولید کننده موبایل ندارد. استفاده از این وسایل مشکلات امنیتی خود را دارد اما تا وقتی که این کیت دارای پردازنده نباشد استفاده از آن ایرادی ندارد

      پاسخ
      • سلام،سوالی داشتم در رابطه با اینکه آیا در ۵یا۱۰ سال آینده کسانی که تو کار گوشی هستن مثلا تعمیرات گوشی و… آیا در آمد بیشتری نسبت به الان دارن؟

        پاسخ
        • blank
          فرزاد لازمی زاده
          دسامبر 8, 2020 2:14 ب.ظ

          فطعا استفاده از موبایل و تکنولوژی مشابه بیشتر خواهد شد و طبیعتا فرمایش شما تحقق خواهد افتاد

          پاسخ
    • blank
      حسین کریمیان
      مارس 30, 2020 4:05 ب.ظ

      با سلام خدمت همه دوستان .در آینده تکنولوژی که در موبایل بکار برده میشه وبرای من متصور هست شامل ۱.تکنولوژی لیزر۲.تکنولوژی تشخیص ماهیت ذرات .اجرام یعنی تشخیص کیفیت بکار رفته در اجر .سیمان فرش چوب فلزات ۳. تشخیص فاصله بین اجسام ۴.دید در شب ۵.و حتی کنترل افراد با ارسال و دریافت سیگنال مواردی که نام بردم گوشه ای از این تکنولوژی هایی هست که میتونه در قالب موبایل جا بگیره و در آینده موبایل رو به این شکل و کاربرد فعلی نمیشناسن.

      پاسخ
  • بسیار عالی و مفید بود. خیلی ممنونم از شما.

    پاسخ
  • سلام عالیه واقعا هر لحظه فقط لبخند زدم عاشقش خواهم شدممنونم :))

    پاسخ
  • وای واقعا عالی بود آدم حتی نمی تونه فکر شو بکنه همچین چیزهایی به وجود بیاد خیلی فق العادست ولی تکنولژی تماس ۳ بعدی از زمان جنگ ستارگان تا انتخابات بایدن و ترامپ بوده و هست

    پاسخ
  • وای واقعا عالی بود آدم حتی نمی تونه فکر شو بکنه همچین چیزهایی به وجود بیاد خیلی فق العادست ولی تکنولژی تماس ۳ بعدی از زمان جنگ ستارگان تا انتخابات بایدن و ترامپ بوده و هست
    …………………………………….

    پاسخ
  • سلام میخواستم بدونم در آینده مثلا ۵ یا ۱۰ سال آینده کسانی ک مغازه تعمیرات،فروش و…گوشی رو میزنن درآمد بهتری نسبت به الان میکنن؟

    پاسخ
  • blank
    مرتضی بهرامی
    ژوئن 28, 2021 11:44 ب.ظ

    درود بر شما
    واقعا ممنونم بابت اطلاعات خوبی که گذاشتید.
    در همین دهه ۲۰۲۰ و در ابتدای سال ۲۰۲۲ ، اتفاقات بسیار بزرگی در دنیای تکنولوژی و ارتباط در حال رخ دادن هست و با توجه به پتانسیل آگاهی دادن به مردم از رسانه‌ی بسیار قدرتمند و محبوب شما، خیلی تمایل دارم که با شما گفتمانی داشته باشم.
    ۰۹۱۶۴۹۷۱۳۱۱

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉