هِلی آمازون پرایم اِیر – تحولی در سرویس سریع از شرکت آمازون

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

هِلی آمازون پرایم اِیر کوادکوپتر 

 دانلود فایل ویدیویی

هِلی بدون خلبان یا ” کوادکوپتر ” یکی از انواع وسایل پهپاد است. کواد کوپترها زیر مجموعه دسته مالتی روتورها هستند که به دلیل کمک گرفتن از چهار پروانه برای نیروی پیشرانش، به عنوان کواد (چهار) کوپتر نامیده می‌شوند.

کواد کوپترها به دلیل داشتن قدرت مانور فوق‌العاده و پروازهایی با تعادل بالا از کاربردهای بسیار گسترده برخوردارند.

در سال‌های اخیر توجه شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بیش از پیش به این نوع از پهپادها جلب شده‌است و لذا روزانه پیشرفت چشم‌گیری در امکانات و پرواز این نوع از پرنده‌ها مشاهده می‌کنیم.

کواد کوپترها در زمینه‌های تحقیقاتی، نظامی، تصویر برداری و تفریحی از کاربرد بالا و روزافزونی برخوردارند.

حتما بخوانید: 10 مورد باور نکردنی از تکنولوژی های آینده که تا سال ۲۰۵۰ ظهور می کنند

هِلی آمازون پرایم اِیر – تحولی در سرویس سریع از شرکت آمازون

کواد کوپترها همانند انواع دیگر وسایل پرنده از ایجاد اختلاف فشار در اتمسفر پیرامون خود برای بلند شدن و حرکت در هوا استفاده می‌نمایند. همان‌طور که هلیکوپتر‌ها به کمک پره اصلی این اختلاف فشار را ایجاد می‌کنند و نیروی برای خود را تأمین می‌کنند. در هلیکوپترها به دلیل وجود نیروی عمل و عکس العمل، پس از اینکه پره اصلی شروع به چرخش می‌کند با برخورد مولکول‌های هوا به این پره و وجود عکس العمل، یک نیرویی با جهت مخالف جهت چرخش پره به پره و در ادامه به شفت متصل به پره اعمال می‌شود (نیروی گشتاور) و باعث چرخش هلیکوپتر به دور خود می‌شود.

حالا برای حل این مشکل از پره دم هلیکوپتر استفاده می‌شود تا نیرویی را تولید کند مانع چرخش هلیکوپتر به دور خود شود. حال اگر هلیکوپتر به جای داشتن یک پره اصلی از دو پره اصلی که خلاف جهت یکدیگر بچرخند استفاده می‌نمود، به دلیل خنثی شدن دو نیروی گشتاور توسط یکدیگر، دیگر هلیکوپتر به دور خود نمی‌چرخید! مانند هلیکوپترهای شنوک. حال با توجه به توضیحات داده شده راحت تر می‌توان به ساختار کواد کوپترها اشاره نمود.

حتما بخوانید: تعریف، عملکرد و آینده تکنولوژی اینترنت چیزها Internet of Things 

کوادکوپتر چطور کار میکنند

کوادکوپتر ها با بهره‌گیری از چهار موتور و پره مجزا و چرخش دو به دو معکوس این موتورها نیروی گشتاورهای ایجاد شده را خنثی می‌کنند و همچنین اختلاف فشار لازم جهت ایجاد نیروی برآ را تأمین می‌کنند.

نحوه ایجاد فرامین کنترلی در کواد کوپترها به این صورت است که، برای تغییر ارتفاع از کم یا زیاد کردن سرعت چرخش همه موتورها استفاده می‌شود و باعث کمتر یا زیاد تر شدن اختلاف فشار بوجود آمده می‌شود.

برای چرخش کواد کوپتر به دور خود و به صورت درجا، دو پره هم جهت با سرعت کمتر و دو پره هم جهت دیگر با سرعت بیشتر می‌چرخند و نیروی گشتاور به یک سمت ایجاد می‌شود و اختلاف فشار همانند قبل است (زیرا دو پره با سرعت کمتر و دو پره دیگر به همان نسبت با سرعت بیشتر می‌چرخند) لذا کواد کوپتر در ارتفاع ثابت به دور خود می‌چرخد.

حتما بخوانید: ۸ ربات هوش مصنوعی بسیار پیشرفته و خَفَن که تا الان تولید شده

چجوری کنترل میشود؟

برای حرکت کواد کوپترها در جهت‌های مختلف (عقب، جلو، چپ و راست) توسط کم و زیاد کردن سرعت موتورها کواد کوپتر را از حالت افقی خارج کرده و باعث حرکت آن می‌شوند.

تمامی این فرامین توسط برد کنترلر ایجاد می‌شود که این برد از المان‌هایی جهت تشخیص زاویه و موقعیت کواد و قطعات پردازنده تشکیل شده‌است. این قطعات نظیر جایرو، شتاب سنج، قطب‌نما و میکرو پروسسور‌ها هستند. (منبع ویکیپدیا)

آمازون از هِلی های بی خلبان در سال ۲۰۱۶ در کشور انگلیس برای تحویل اجناس مردم استفاده می کرد. این روش، انقلابی در صنعت هِلی های بی خلبان بود. در حال حاظر این هِلی ها ۲٫۳ کیلوگرم را میتونن حمل کنند. زمان تحویل کالا حداکثر ۳۰ دقیقه می باشد.

هِلی آمازون پرایم اِیر – تحولی در سرویس سریع از شرکت آمازون

دستگاه هِلی مخصوص آمازون

آمازون در ساختار دستگاه کوادکوپتر تغییر و تحولی اساسی بوجود آورده است. این دستگاه ۸ پره و یک کامپیوتر در بالای هِلی برای کنترل پرواز دارد. میتواند تا ارتفاع ۱۲۰ متری پرواز کند. دارای حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت می باشد.

شرکت آمازون قصد بهبود سازی و رونمایی از ورژن های جدید این دستگاه را دارد

 

هِلی آمازون پرایم اِیر – تحولی در سرویس سریع از شرکت آمازون

در آینده پیشبینی می شود تحویل کالا فقط با یک تاور کنترل و دستور آدرس به این هِلی ها انجام شود

امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه و برای مطالب آموزشی بیشتر میتوانید به منبع محتوای وب سایت ایران محتوا مراجعه فرمایید.

حتما بخوانید: اینترنت نسل پنجم ۵G : انقلابی جهانی در آینده ای نزدیک
حتما بخوانید: آیا منابع انرژی جایگزین شونده می توانند انرژی جهان را تامین کنند؟
حتما بخوانید: ترانزیستور ها : انقلابی در دنیای پردازش داده – توضیح ساده + ویدیو

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉