صرفه جویی یا ساده گرایی ؟ کدام سبک زندگی بهتر است؟

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

دانلود فایل ویدیویی

سبک زندگی مینیمالیسم یا ساده گرایی به معنای کاهش خرت و پرت زندگی،کاهش دارایی های فیزیکی اضافه و نه گفتن به مصرف گراییست. از سوی دیگر صرفه جویی به معنای ایجاد پس انداز است. با استفاده از کارت های خرید و کوپن ها، خرید به صورت تعداد بالا و سبدی، و همینطور خرید اجناس دست دوم به جای نو و در نهایت نگهداری بهتر از دارایی هایتان تا مدت بیشتری از آنها استفاده نمایید.

در نگاه اول این دو ممکن است یکی به نظر بیایند اما اینطور نیست.

حتما بخوانید: یارانه یا همان سوبسید چیست؟

مثلا شما در صرفه جویی خرید با تعداد بالا و سبدی می کنید که با استراتژی مینامالیستی و کاهش خرت و پرت منافات دارد. این روش باعث میشه به صورت کلی شما در هزینه خود صرفه جویی کرده باشید. اما ممکن است در قسمت های دیگر زندگی نتوانید عمده خرید کنید.

به جز این تفاوت های کوچک هر دو روش با هم ارتباط مناسبی دارند.

استفاده از هر دو با داشتن دلیل درست می تواند تصمیم اقتصادی مناسبی باشد.

دانلود فایل صوتی

به کمک ساده گرایی به فردی تبدیل شود که مصرف گرا نیست. فردی که به داشته هایش قانع بوده و به دنبال پول خرج کردن برای اجناسی که بدردش نمیخورند و شاید ماه ها ازشون استفاده نکنه. بله خیلی هامون اون دوچرخه یا تردمیل یا سینما خانواده خیلی حرفه ای با این حال که در آپارتمان ۶۰ متری زندگی میکنیم ، یادمونه و میشناسیم.

ساده گرایی به معنای خرج نکردن نیست. ایجاد عادت ساده گرایی و عدم خرید اجناس بیخودی بدون آسیب جدی به سبک زندگی شما به شرایط اقتصادی تان کمک می کند.البته تا زمانی که شور آن را در نیاورید.

حتما بخوانید: هزینه فرصت ها چیست؟

صرفه جویی نیز باعث بدست آوردن بیشترین صرفه از هر ریالی که خرج می کنید می باشد. هر جا که می توانید از کوپن ها استفاده کنید، سر قیمت چانه بزنید. دنبال آفر های ویژه و مناسبت های تخفیفی باشید. مثلا black Friday ارزش ۲ ماه صبر کردن و صرفه جویی رو داره. برای خرید اجناستون عجله نکنید و در فضای اینترنت دنبال بهترین قیمت جنس مورد نظرتان بگردید.

مینیمالیسم یا ساده گرایی به معنای کاهش خرت و پرت زندگی،کاهش دارایی های فیزیکی اضافه و نه گفتن به مصرف گراییست. از سوی دیگر صرفه جویی به معنای ایجاد پس انداز است.

اما همواره با دلیل و صرفه واقعی این کار را انجام دهید. مثلا چونه زدن سر ۵۰۰ تومن شاید کم کم شما رو به یک آدم خیلی خسیسی تبدیل شوید.

مثلا برای صرف جویی به مقدار ۱۰۰۰ تومن برای ۱۰ ساعت دنبال کوپن ها و کارت های خریدی مختلف نگردید. این کار باعث میشه وقت شما هم هدر بره و استمرار این کار ها کم کم باعث میشه که سبک زندگی شما تغییر کنه.

ساده گرایی و صرفه جویی در کنار هم کار می کنند و شما با رعایت و نظارت بر خرج و خرید کردنتان میتونید با هر تصمیمی که برای پول خرج کردن میگیرید، مقداری ذخیره کنید و این ذره ذره ها کم کم به مقدار قابل توجهی تبدیل می شوند.

در ساده گرایی مهمترین فاکتوری که باید بهش توجه کنید، خود ذهنیت شما است به این معنا که باید در ذهن و غریزه خود ساده زیستن را بوجود آورید. اگر انسان ول خرجی هستید میتوانید با بزرگتران خود مشورت کنید. یکم با کسانی که بی پول هستند معاشرت کنید تا ارزش این نعمتی که بدون ملاحظه خرجش می کنید را بیشتر بدانید.

در واقع تفکر و ذهنیت است که سبک زندگی ساده گرایی را برای ما انسان ها شیرین و قابل درک می کند. پس پیشنهاد من این است که قبل از تصمیم گیری برای تغییر سبک زندگیتان خوب به مواردی که در زندگیتان باید تغییر دهید، فکر کنید و سپس عاقلانه برای تغییر سبک زندگی خود تصمیم بگیرید.

حتما بخوانید: حباب اقتصادی چیست؟
حتما بخوانید: تعادل چرخه عرضه و تقاضا بازار چگونه بوجود می آید؟
حتما بخوانید: بزرگترین دوره رکود اقتصادی جهان چگونه شکل گرفت؟

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من خودم مصرف گرا نیستم. زمین اخرش قربانی مصرف خواهد شد

    پاسخ
    • blank
      فرزین لازمی زاده
      مارس 10, 2020 12:04 ب.ظ

      همین حالا هم زمین کم کم داره خشم خودش رو نسبت به کارهایی که ما انسانها باهاش کردیم نشون میده. افزایش بلایای طبیعی، گرم شدن جهانی و تغییرات شدید آب و هوایی، از بین روفتن جنگل ها و …

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉