شباهت های بین طلا و بیت کوین

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

دانلود فایل ویدیویی

طلا و ارز های مجازی

همه ما میدونیم که طلا همیشه ارزشمند خواهد بود. دلایل مختلفی برای با ارزش بودن طلا در تمام نقاط جهان وجود دارد اما مهمترین آنها “پرطرفدار بودن” “محدود بودن” طلا است. ارز های مجازی مانند بیت کوین نیز دارای این خاصیت ها هستند. یعنی هم محدود هستند و هم پر طرفدار.

فقط یک مقدار معین طلا در جهان وجود دارد. با توجه به غلظت بسیار پایین طلا در بیشتر معادن، استخراج این فلز معمولاً در ذخایر بزرگی که به راحتی قابل معدن‌کاری هستند، مقرون به صرفه است. به‌طور کلی سنگ‌هایی که نیم میلیگرم در هر کیلوگرم (یک قسمت در هر دو میلیون قسمت) طلا داشته باشند می‌توانند برای استخراج اقتصادی باشند.

درسته که شما میتونید طلای بیشتری از زمین استخراج کنید. ولی با گذر زمان، پیدا کردن و استخراج طلا هم گرون تر میشه هم سخت تر.

حتما بخوانید: نظریه بازی ها در اقتصاد چیست؟

و ارز های مجازی هم همینطور هستند. مثل بیت کوین

ارزهای مجازی ارز هایی هستند که به صورت الکترونیکی ذخیره و منتقل می‌شوند و مبنای آن‌ها صفر و یک است.

این مفهوم در مقابل واسطه‌های فیزیکی مانند اوراق بانکی یا سکه مطرح می‌شود. ارز های مجازی ویژگی‌هایی مشابه با ارز های فیزیکی دارد، اما معمولاً تراکنش‌های انتقال سرمایه ارز های دیجیتالی به‌صورت آنی و بدون مرز بین افراد قابل انجام است.

دانلود فایل صوتی

ارز های مجازی مانند پول‌های فیزیکی، برای خرید کالا و خدمات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ارز های مجازی مانند بیت کوین و اتریوم به‌ عنوان «پول‌های غیرمتمرکز دیجیتال» شناخته می‌شوند؛ به این معنی که مرکزی برای تولید این پول وجود ندارد.

بیت کوین اولین پول دیجیتال ، یک سیستم پرداخت جدید و یک نوع پول کاملاً دیجیتال را بوجود آورده است. این اولین شبکه پرداخت نقطه به نقطه غیر متمرکزی هست که توسط کاربرانش بدون هیچگونه واسطه ای، نیرومند شده‌است.

ارزش ارز های مجازی به محدودیت و پر طرفدار بودنشون هست.

حتما بخوانیدچرخه کسب و کار چیست؟

بیت کوین پر طرفدار است چون با استفاده از آن دیگر نیازی به واسط پرداختی مثل بانک و پی پال نیست و مردم زیادی هم این شرایط را قبول کرده اند.

نمونه های ارز های مجازی دیگر مثل لایت کوین کمتر برای معامله استفاده میشوند. پس طرفدار هم کمتر دارند.

ارز های مجازی دارای محدودیت تعداد هستند چون برای آنها سقف تعیین می شود. محدودیت برای بیت کوین ۲۱ میلیون است و این تعداد در ارز های مجازی متفاوت می باشد.

بین کوین ها به افرادی که مسایل پیچیده ریاضی حل کنند به عنوان جایزه داده می شود. پس مردم برای بدست آوردن بیت کوین. زمان، برق و پردازش کامپیوتری مصرف میکنند و دقیقا مثل طلا، استخراج بیت کوین ها سخت تر و سخت تر می شود.

استخراج بیت کوین (Bitcoin Mining) اصطلاحاً به فرایندی گفته می‌شود که طی آن با استفاده از سخت افزارهای خاص کامپیوتری در شبکه بیت کوین، قادر به حل مسائل رمزنگاری شده، تأیید صحت یک تراکنش و نهایتاً ایجاد یک بلوک در زنجیره بلوکی (بلاک چین) بیت کوین بود.

افرادی که مجهز به این سخت افزارها در شبکه بیت کوین هستند، با تأیید تراکنش و تولید بلوک، مقداری بیت کوین (بنا به میزان سختی شبکه در لحظه) به عنوان پاداش دریافت خواهند کرد.

در خلاصه، ۲ چیز ارز های مجازی را ارزشمند می کند

پر طرفدار بودن و محدودیت تعداد

بیت کوین در حال حاضر، رتبه اول را در بین ارز های مجازی دارد

حتما بخوانیدتولید ناخالص یک کشور GDP چیست؟

طلا و بیت کوین - ارز های مجازی - ارزش بیت کوین - استخراج بیت کوین

بیت کوین از کجا آمد؟

هویت پدیدآور یکی از ارز های مجازی موجود به نام ” بیت‌کوین ” مشخص نیست. گفته می‌شود «ساتوشی ناکاموتو» مخترع بیت‌کوین است. هویت واقعی او هنوز مجهول است؛ ولی در سال ۲۰۱۶ یک دانشمند استرالیایی به نام کریگ رایت ادعا کرد که او مخترع بیت‌کوین است.[۱۲] البته بسیاری معتقدند که او یک شخص نیست و بیت‌کوین محصولی از یک گروه برنامه‌نویسی بزرگ است.

مشخصات نخستین بیت‌کوین در سال ۲۰۰۹ توسط ساتوشی ناکاموتو در یک فهرست ایمیل رمزنگاری شده منتشر شد. ناکاموتو پروژه را به اواخر سال ۲۰۱۰ موکول کرد و در سال ۲۰۱۱ هم ایمیلی از سوی ناکاموتو ارسال شد که می‌گفت او دیگر از بیت‌کوین دست کشیده و به سوی پروژه‌های دیگر متمایل شده‌است.

تا به حال افراد زیادی به عنوان ناکاموتو مطرح شده‌اند که همگی به‌طور رسمی این امر را انکار کرده‌اند. یکی از معروف‌ترین موارد پیرمرد ۶۴ ساله آمریکایی به نام دوریان بود که از سوی هفته‌نامه نیوزویک به عنوان ناکاموتوی اصلی معرفی شد؛ دوریان تمام این گزارش‌ها را انکار کرد و گفت هیچ ارتباطی با بیت‌کوین ندارد. دوریان از نیوزویک به علت زیر و رو شدن زندگیش شکایت کرد.

در دسامبر ۲۰۱۵ در تحقیقات مشترک توسط وایرد و گیزمودو گفته شد که ممکن است کریگ رایت مهندس کامپیوتر و بازرگان استرالیایی، مخترع واقعی بیت‌کوین باشد. در تاریخ ۲ مه سال ۲۰۱۶ کریگ رایت ادعا کرد که همان ساتوشی ناکاموتو است. بی‌بی‌سی طبق مقالات منتشر شده توسط وی، توانسته یک پیام را توسط کلید خصوصی مربوط به نخستین تراکنش بیت‌کوین امضا کند. برخی از اعضای برجسته انجمن ارزهای مجازی بیت‌کوین هم ادعای او را تأیید کردند. رایت دلیل افشای هویت واقعی خود را برای حفاظت از حریم شخصی اطرافیانش بیان کرد.

او بعدها از اعلام مدارک بیشتر برای اثبات ادعای خود انصراف داد. سه روز پس از این که کریگ رایت ادعا کرد که همان ساتوشی ناکاموتو است، از انظار عمومی پنهان شد.

او در وبلاگ خود اعلام کرد که مدرک دیگری برای اثبات ادعای خود نخواهد آورد. رایت با بیان این که ادعاهای خارق‌العاده اثبات‌های خارق‌العاده می‌طلبند، وعده داده بود که دلایل محکمی برای اثبات ادعای خود خواهد آورد؛ ولی به جای آن، او همهٔ پست‌های پیشین بلاگ خود را پاک کرد و مطلبی با عنوان «متاسفم» نوشت.

او در این پست بیان کرد که اندازه‌ای توانمند نیست که بتواند ادعای خود را اثبات کند. هم چنین از اعضای برجسته انجمن بیت‌کوین که از او حمایت کرده بودند عذرخواهی کرد. او نوشت: «امیدوارم اعتبارشان با کار وی خدشه دار نشود». اظهارات عمومی او در نگاه اول ثابت‌کننده به نظر می‌رسیدند؛ ولی بررسی دقیق مدارک او نشان داد امضایی که او به عنوان امضای ساتوشی ارائه داده بود از یک صفحه وِب کپی شده بود. رایت هم‌اکنون ناپدید شده‌است.

بدون اینکه تلاش ساده‌ای برای اثبات ادعای خود کند. درحالی که اقدامات ساده‌ای وجود داشت که رایت از راه آن‌ها می‌توانست ثابت کند ناکاموتو است. در این میان، تنها دستاورد رایت این بود که توجه بسیاری را به خود جلب کرد

منبع: ویکی پدیا

حتما بخوانیدبانک جهانی و صندوق بین المللی پول
حتما بخوانید: مفهوم جهانی شدن چیست؟

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉