آزمون آیلتس IELTS – هر آنچه لازم است بدانید و بیشتر

blank**خیلی خوشحالم میکنی آخر مطلب نظرت رو بگی. مرسی 😉

آیلتس چیست؟ What is IELTS

آیلتس (به انگلیسی: IELTS) که برگرفته از سرواژگان (International English Language Testing System) به معنای سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی، یکی از باارزش‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی است که در سراسر جهان برگزار می‌شود. آیلتس در واقع آزمونی بریتانیایی بوده و از این نظر در برابر تافل، آزمون آمریکایی، قرار می‌گیرد. آزمون IELTS توانایی های فرد را در چهار مهارت شنیدن، خواندن، نوشتن و حرف زدن در مدتی کمتر از ۳ ساعت می سنجد. داوطلبان این آزمون در کنار تفاوت ساختاری آزمون آیلتس به تافل باید هنگام انتخاب کشور مقصد در مهاجرت نیز بین این دو آزمون اولویت بندی داشته باشند. این آزمون به دست دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می‌شود.

نمره بندی این آزمون از ۰ تا ۹ سطح را شامل می‌شود که نمرهٔ قبولی برای آزمون وجود ندارد اما به‌طور معمول سطح ۵ نمرهٔ متوسط و ۶ به بالا خوب تلقی می‌شود. دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه هاروارد آیلتس با حداقل سطح ۷ را می‌پذیرند.

انواع و قسمت های آزمون آیلتس

دو نوع آزمون آیلتس وجود دارد: آیلتس آکادمیک IELTS Academic و آیلتس جنرال IETLS General Training.

دو مهارت listening و speaking در هر دو تست یکسان می باشد، اما مطالب و عناوین مطرح شده در reading و writing بر اساس انتخاب نوع آزمون IELTS متفاوت خواهد بود.

سه بخش listening، reading و writing در یک روز به صورت آزمون کتبی و بدون هیچ وقفه ای در میان یا زمان استراحت انجام می شود. بخش speaking در یک بازه دو هفته ای قبل یا بعد از آزمون کتبی قابل انجام است و برای تعیین وقت آن می بایست عملیات رزرو انجام گردد.

مدت زمان کل آزمون آیلتس در هر دو نوع آکادمیک و جنرال، ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه می باشد.

آیلتس معیاری است جهت سنجش دانش زبان انگلیسی اشخاصی که می‌خواهند در کشورهای انگلیسی زبان درس بخوانند، کار کنند یا به آن کشورها مهاجرت نمایند. آزمون آیلتس با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می‌شود. این امتحان از بالاترین و معتبرترین استانداردهای بین‌المللی جهت سنجش سطح زبان انگلیسی داوطلبان پیروی می‌کند و چهار توانائی شنیداری (Listening)، خوانداری (Reading)، نوشتاری (Writing) و گفتاری (Speaking) را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. بسیاری از دانشگاه‌ها در کشورهای مختلفی همچون کانادا، انگلستان، استرالیا، نیوزیلند و آمریکا آزمون آیلتس را به رسمیت می‌شناسند. همچنین جهت مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند، داشتن مدرک آیلتس الزامی است. این امتحان در بیش از ۲۷۰ مرکز امتحانی واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می‌گردد. شرکت کنندگان در آزمون آیلتس به طیف وسیعی از سوالات بسیار ساده تا بسیار مشکل پاسخ می‌دهند. نمرهٔ هر بخش از امتحان بین صفر تا ۹ می‌باشد. نمرهٔ کلی امتحان با معدل‌گیری از نمره چهار بخش امتحان محاسبه می‌گردد. در کارنامه آیلتس، علاوه بر نمره کلی، نمره هر بخش بطور جداگانه ذکر می‌شود.

هر دانشگاه برای پذیرش متقاضیان حداقل نمره‌ای را مشخص می‌کند و اکثر آن‌ها حداقل نمره کلی ۶٫۵ را می‌خواهند بطوری‌که نمره هر بخش هم از ۶ کمتر نباشد (البته این قاعده کلی است و هر دانشگاه شرایط خاص خود را دارد). به عنوان مثالی دیگر، برای اینکه حداکثر امتیاز زبان انگلیسی را جهت مهاجرت به کانادا کسب نمایید، باید در هر چهار قسمت آزمون آیلتس حداقل نمره ۷ بگیرید.

در روز امتحان ابتدا به سوالات شنیداری سپس به سوالات خوانداری و بعد به سوالات نوشتاری پاسخ خواهید داد. تاریخ و ساعت برگزاری قسمت گفتاری در روز امتحان به شرکت کنندگان اعلام می‌شود و معمولاً امتحان گفتاری از عصر روز امتحان شروع شده و بمدت ۵ روز ادامه می‌یابد. تمامی مراحل کتبی امتحان باید با مداد نوشته شود و داوطلبان اجازه استفاده از خودنویس یا خودکار را در هیچ مرحله‌ای از امتحان کتبی ندارند.

نتایج آزمون آیلتس دو هفته پس از پایان یافتن امتحان گفتاری اعلام خواهد شد و کارنامه فقط به شخص امتحان دهنده داده می‌شود و از طریق تلفن، فاکس یا رایانامه قابل دریافت نیست.

تا ۵ کارنامه برای دانشگاه‌ها و موسسات مورد درخواست شما به صورت رایگان توسط دفاتر برگزارکننده امتحان ارسال می‌گردد، بشرطی که از تاریخ امتحان شما بیشتر از یک ماه نگذشته باشد. اگر بیشتر از یک ماه از تاریخ امتحانتان سپری شود یا بخواهید بیشتر از ۵ کارنامه برایتان ارسال شود، به ازای هر کارنامه باید مبلغی را بپردازید. اکثر دانشگاه‌ها کارنامه آیلتس را که بیشتر از دو سال از تاریخ آن گذشته باشد، قبول ندارند. مسئولیت نوع امتحانی که می‌خواهید در آن شرکت نمائید بر عهده شماست و باید در هنگام ثبت نام، نوع امتحان مورد نظرتان را در فرم ثبت نام قید کنید.

آزمون آیلتس - تست زبان انگلیسی

آزمون آیلتس چگونه ارزیابی شده و نمره دهی می شود

در نتیجه آزمون آیلتس از یک مقیاس ۹ نمره ای برای هر توانایی Listening، Reading، Speaking و Writing و در نهایت یک نمره کلی آزمون مشاهده می شود.

نتایج ارایه شده طوری طراحی شده اند که ساده و قابل فهم باشند. این مقایس با پایین ترین نمره ۱ تا بالاترین نمره ۹ مشخص می شود. نمرات به صورت عدد کامل مانند ۶ و یا به صورت نیمه ۷٫۵ در کارنامه مشاهده می شوند.

در زیر توضیح مختصری از نمرات و توضیحات آنها خواهیم داشت.

cefr مجموعه تعیین سطح زبان انگلیسی - آزمون آیلتس - تست زبان انگلیسی

نمره ۹

سطح توانایی : کاربر حرفه ای (Expert)

آزمون دهنده تسلط کامل بر زبان دارد. علاوه بر درک کامل، نحوه استفاده زبان انگلیسی وی مناسب، دقیق، سلیس و روان می باشد.

نمره ۸

سطح توانایی : کاربر بسیار خوب (Very good)

آزمون دهنده تسلط تقریبا کاملی بر زبان دارد و تنها عدم دقت ها و تناسب های موردی و غیر ریشه ای در استفاده وی مشاهده می شود. محتمل است که وی در شرایط ناآشنا برخی موارد را به صورت کامل متوجه ننشود. وی می تواند استدلال های پیچیده و با جزییات را درک کرده و پاسخ مناسب ارایه دهد.

نمره ۷

سطح توانایی : کاربر خوب (Good)

آزمون دهنده تسلط مناسبی بر زبان دارد اما بی دقتی و استفاده نامناسب به همراه عدم تفهیم کامل در برخی موارد مشخص است. وی به صورت کلی می تواند پیچیدگی زبان را درک کرده و ارایه استدلال ها را متوجه شود.

نمره ۶

سطح توانایی : کاربر کارآمد (Competent)

آزمون دهنده تسلط موثری بر زبان دارد اما بی دقتی و استفاده نامناسب به همراه عدم تفهیم کامل در موارد مختلف مشهود است. وی توانایی درک و استفاده زبان تقریبا پیچیده مشخصا در شرایط آشنا را دارد.

نمره ۵

سطح توانایی : کاربر متوسط (Modest)

آزمون دهنده تسلط نسبی بر زبان داشته و کلیت معنی را در بیشتر شرایط متوجه می شود اما بسیار محتمل است که اشتباهات فراوانی داشته باشد. وی قادر است از پس ارتباطات ساده در زمینه تخصصی خود برآید.

نمره ۴

سطح توانایی : کاربر محدود (Limited)

توانایی ابتدایی آزمون دهنده تنها محدود به شرایط آشنا می باشد. وی به صورت متداول در درک و ابراز دچار مشکل است. همچنین قادر به استفاده از زبان به صورت پیچیده نیست.

نمره ۳

سطح توانایی : کاربر بسیار محدود (Extremely limited)

آزمون دهنده تنها معانی کلی را در شرایط آشنا درک کرده و منظور خود را می رساند. ارتباط وی به شدت محدود و منقطع خواهد بود.

نمره ۲

سطح توانایی : کاربرمنقطع (Intermittent)

آزمون دهنده دشواری زیادی در درک زبان انگلیسی شنداری و نوشتاری دارد.

نمره ۱

سطح توانایی : عدم کاربری (non-user)

آزمون دهنده در استفاده از زبان توانایی ندارد به جز بیان کردن چندین کلمه مشخص

نمره ۰

سطح توانایی : عدم شرکت در آزمون

آزمون دهنده پاسخی به سوالات ارایه نداده است.

مجموعه اطلاعات آماری آزمون های سال ۲۰۱۷ (و ۲۰۱۱ ایران)

در زیر اطلاعات آماری از تمامی آزمون های برگزار شده در سال ۲۰۱۷ از هر دو نوع آکادمیک و جنرال ارایه شده است که با مقادیر سال های گذشته نیز همخوانی دارد.

آمار نشان می دهد که در سال ۲۰۱۷ شرکت کنندگان آزمون آیلتس آکادمیک تقریبا ۴ برابر آزمون جنرال بوده اند یعنی ۷۸ درصد آزمون دهندگان، آزمون آیلتس آکادمیک را جهت آزمون انتخاب کردند.

نمرات متوسط هر مهارت در دو آزمون مختلف بین گروه های زن و مرد در جداول زیر مشخص شده اند. به صورت کلی می توان گفت که زنان با اختلاف اندکی در هر دو آزمون نمره کل بالاتری نسبت به مردان داشته اند. این اختلاف در تمامی توانایی ها نیز مشخص است.

Academic test takers: Mean performance by gender

Gender Listening Reading Writing Speaking Overall
Female ۶٫۲۶ ۶٫۱۸ ۵٫۶۶ ۵٫۹۷ ۶٫۰۸
Male ۶٫۱۷ ۶٫۰۲ ۵٫۵۵ ۵٫۸۸ ۵٫۹۷

General Training test takers: Mean performance by gender

Gender Listening Reading Writing Speaking Overall
Female ۶٫۶۶ ۶٫۲۷ ۶٫۱۵ ۶٫۶۲ ۶٫۴۹
Male ۶٫۶۲ ۶٫۲۵ ۶٫۰۵ ۶٫۵۷ ۶٫۴۴

نمرات متوسط آزمون دهنده ها همچنین بر اساس محل تولد و زندگی نیز تقسیم بندی شده است و آزمون دهنده ای آیلتس آکادمیک از ایران با متوسط ۶٫۱۲ در رتبه ۲۴ ام و آزمون دهنده ای آیلتس جنرال ایرانی با متوسط ۶٫۲۶ در رتبه ۲۵ ام قرار دارند. در جداول زیر متوسط نمرات تواناهایی های مختلف برخی کشورها ارایه شده است.

Mean band score for the most frequent countries or regions of origin (Academic)

Listening Reading Writing Speaking Overall
Canada ۷٫۰۹ ۶٫۷۸ ۶٫۱۶ ۷٫۱۵ ۶٫۸۶
France ۶٫۹۵ ۷٫۰۴ ۶٫۰۲ ۶٫۵۶ ۶٫۷۱
Germany ۷٫۷۶ ۷٫۵۲ ۶٫۶۰ ۷٫۳۶ ۷٫۳۷
India ۶٫۳۰ ۵٫۸۲ ۵٫۷۷ ۶٫۰۱ ۶٫۰۴
Iran, Islamic Republic of ۶٫۲۴ ۵٫۹۸ ۵٫۵۸ ۶٫۴۳ ۶٫۱۲
Malaysia ۷٫۲۷ ۷٫۰۷ ۶٫۲۵ ۶٫۷۱ ۶٫۸۹
Saudi Arabia ۵٫۲۶ ۵٫۰۵ ۴٫۷۸ ۵٫۶۹ ۵٫۲۶
Turkey ۶٫۴۰ ۶٫۴۲ ۵٫۶۹ ۶٫۲۱ ۶٫۲۴

Mean band score for the most frequent countries or regions of origin (General Training)

Listening Reading Writing Speaking Overall
Australia ۷٫۳۲ ۶٫۹۲ ۶٫۴۴ ۷٫۵۵ ۷٫۱۲
Canada ۷٫۱۰ ۶٫۷۹ ۶٫۲۸ ۷٫۱۵ ۶٫۸۹
China (People’s Republic of) ۶٫۰۶ ۶٫۰۳ ۵٫۶۱ ۵٫۷۴ ۵٫۹۳
Germany ۷٫۲۲ ۶٫۹۱ ۶٫۴۰ ۷٫۳۸ ۷٫۰۴
Iran, Islamic Republic of ۶٫۳۸ ۶٫۰۶ ۵٫۸۱ ۶٫۵۳ ۶٫۲۶
Japan ۵٫۸۶ ۵٫۵۳ ۵٫۳۹ ۵٫۷۱ ۵٫۶۸
Jordan ۶٫۴۲ ۶٫۰۳ ۵٫۷۵ ۶٫۶۰ ۶٫۲۶
Turkey ۶٫۵۰ ۶٫۴۲ ۵٫۹۸ ۶٫۴۶ ۶٫۴۰
United States of America ۷٫۹۲ ۷٫۶۷ ۷٫۴۸ ۸٫۴۴ ۷٫۹۵

در ادامه درصد تعداد افرادی که موفق به کسب مجموع نمرات مختلف شده اند بر اساس کشور محل تولد یا زندگی در جداول زیر برای هر دو آزمون ارایه می گردد. مشخصا در آزمون آکادمیک تنها ۲ درصد از ایرانیان موفق به گرفتن نمراتی چون ۸ شده اند. کمی پایین تر از نصف شرکت کنندگان نمرات ۶و ۶٫۵ را کسب نموده اند که برای اکثر دانشگاه ها مورد قبول می باشد و  حدودا یک سوم نمرات حداقلی (یعنی نمره ۵ و زیر آن) را کسب کرده اند.

آمار نشان میدهد نسبت تعداد ایرانیانی که نمرات ۸ و به بالا را در آزمون جنرال آورده اند سه برابر آکادمیک و حدودا ۶% تعداد آزمون دهنده ها می باشد. همینطور درصد نمرات بین ۶ تا ۷ که مورد پذیرش اکثر اداره های مهاجرت کشورهای مختلف می باشد حدودا نصف مجموع کل می باشد.

Academic test takers: country of origin
Overall band score by %

Below 4 ۴ ۴٫۵ ۵ ۵٫۵ ۶ ۶٫۵ ۷ ۷٫۵ ۸ ۸٫۵ ۹
Canada ۰% ۰% ۱% ۳% ۷% ۱۵% ۱۹% ۲۱% ۱۷% ۱۲% ۵% ۰%
China (People’s Republic of) ۱% ۲% ۷% ۱۵% ۲۴% ۲۴% ۱۵% ۸% ۳% ۱% ۰% ۰%
Germany ۰% ۰% ۲% ۵% ۱۲% ۱۹% ۲۶% ۲۶% ۹% ۰%
Greece ۰% ۰% ۰% ۱% ۶% ۱۲% ۱۸% ۲۲% ۲۳% ۱۵% ۳% ۰%
India ۰% ۱% ۳% ۱۱% ۲۴% ۲۵% ۱۷% ۱۱% ۶% ۳% ۰% ۰%
Iran, Islamic Republic of ۱% ۱% ۳% ۸% ۱۹% ۲۵% ۲۱% ۱۳% ۶% ۲% ۰% ۰%
Turkey ۰% ۱% ۳% ۹% ۱۸% ۲۳% ۱۹% ۱۴% ۱۰% ۴% ۱% ۰%
United Arab Emirates ۸% ۱۴% ۲۵% ۲۰% ۱۴% ۹% ۵% ۳% ۱% ۱% ۰% ۰%

General Training test takers: country of origin
Overall band score by %

Below 4 ۴ ۴٫۵ ۵ ۵٫۵ ۶ ۶٫۵ ۷ ۷٫۵ ۸ ۸٫۵ ۹
Australia ۱% ۱% ۱% ۴% ۸% ۱۱% ۱۲% ۱۳% ۱۴% ۱۶% ۱۷% ۳%
Canada ۱% ۱% ۱% ۲% ۶% ۱۶% ۱۹% ۱۷% ۱۳% ۱۲% ۱۰% ۱%
China (People’s Republic of) ۲% ۳% ۷% ۱۳% ۱۸% ۲۱% ۱۶% ۱۱% ۷% ۳% ۰% ۰%
Germany ۱% ۱% ۱% ۳% ۵% ۱۰% ۱۴% ۱۷% ۱۷% ۱۹% ۱۰% ۱%
Iran, Islamic Republic of ۱% ۲% ۴% ۹% ۱۴% ۱۹% ۱۸% ۱۵% ۱۱% ۵% ۱% ۰%
Malaysia ۰% ۱% ۲% ۴% ۹% ۱۲% ۱۴% ۱۸% ۱۸% ۱۴% ۷% ۰%
Thailand ۶% ۷% ۱۴% ۲۳% ۲۲% ۱۳% ۶% ۴% ۲% ۱% ۰% ۰%
Turkey ۱% ۱% ۴% ۸% ۱۴% ۱۶% ۱۶% ۱۶% ۱۳% ۸% ۲% ۰%
United States of America ۰% ۰% ۰% ۱% ۲% ۳% ۵% ۸% ۱۱% ۲۰% ۳۲% ۱۷%

شما نتایج آزمون آیلتس مربوط به شرکت کنندگان ایرانی در سال ۲۰۱۱ را مشاهده می فرمایید

آزمون آیلتس - تست زبان انگلیسی

اعتراض به نتیجه آزمون آیلتس

هر داوطلبی می‌تواند اعتراض و عدم رضایت خود نسبت به نتیجهٔ آزمون را به مرکز مربوط اعلام نماید. بر اساس مقررات آیلتس، داوطلبان می‌بایست اعتراض خود را ضمن تکمیل یک برگه اعتراض به فاصله شش هفته از تاریخ آزمون رسماً اعلام دارد. بواسطهٔ این برگه، داوطلب حق اعتراض برای هر یک از بخش‌ها یا مهارت‌هایی که فکر می‌کند در آن نمره‌ای کمتر از آنچه می‌بایست به وی تعلق گرفته‌است را خواهد داشت. داوطلب تنها با پرداخت مجدد هزینهٔ آزمون می‌تواند به نتیجهٔ آزمون خود اعتراض نماید که در صورت تأیید و درست بودن اعتراض، این مبلغ به وی عودت داده می‌شود. در غیر اینصورت هیچ بخشی از هزینه قابل استرداد نخواهد بود.

دسترسی به سیستم استعلام مدرک آیلتس

معمولاً این سیستم تنها در اختیار دانشگاه‌ها و موسساتی است که در لیست این سازمان‌ها ثبت شده باشند. به زبانی ساده‌تر باید گفت که مدرک آیلتس شما توسط هر شخصی قابل استعلام نیست. دلیل اصلی این کار به وجود آوردن یک سیستم امن است که دسترسی محدود به آن باشد و تنها کسانی که مورد تأیید هستند بتوانند به این نمرات دسترسی داشته باشند. این خبر خوبی برای داوطلبان است زیرا نمره آن‌ها کاملاً سری خواهد ماند.

اگرچه شما خودتان می‌توانید با دادن اطلاعات مدرک خود در مدت مشخص در وب سایت مرکزی که در آن آزمون داده‌اید همانند British Council و IDP می‌توانید مدرک خود را ببینید.

مشکلات آیلتس

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات آزمون آیلتس احتمال لو رفتن سوالات از طریق برگزار کنندگان آزمون است. طی سال‌های اخیر در ایران در پی شائبه لو رفتن سوالات چند مرتبه شاهد “withheld” یا “ضبط” نتیجه آزمون از طریق مؤسسه IDP بوده‌ایم. به هنگام ثبت نام و امضای رضایت نامه شرایط آزمون یکی از بندهای آن اجازه نگه داشتن نتایج را به مؤسسه برگزارکننده آیلتس می‌دهد. مطابق این بند “آیلتس می‌تواند نمره‌های شما و طبعاً کارنامه شما را پس از سیزده روزی که قول داده شده، به شما ندهد و نگه دارد”. نگه داشتن می‌تواند جمعی یا فردی باشد.

ضبط فردی:

اگر در فاصله کوتاهی نمره شما شدیداً افزایش داشته باشد. مثلاً در فاصله دو هفته یا یک ماه «دو یا سه» نمره افزایش داشته باشید. در این صورت، سازمان مرکزی آیلتس با کنترل دوباره، امکان دارد از شما بخواهد مجدداً هر چهار مهارت یا یکی از آن‌ها را امتحان بدهید. یا اینکه از شما می‌خواهد با خط خودتان توضیح دهید که در این فاصله کوتاه چه اتفاقی افتاده‌است. پس از این، احتمالاً نمره شما بدون تغییر آزاد می‌شود. مگر اینکه آیلتس اقناع نشود؛ که در این صورت امکان دارد هیچ نمره‌ای به شما داده نشود.

تفاوت دست خط در مهارت‌های سه‌گانه (ریدینگ، لیسنینگ و رایتینگ) که شائبه تقلب را بوجود بیاورد.

متفاوت بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد در اوراق ثبت نامی با مدارک ارائه شده.

ضبط جمعی:

۱- شائبه تقلب یا لو رفتن سوالات به صورت کلی و عمومی از سوی مسئولان یک مرکز آیلتس

۲- تعداد «نامعقول و بسیار زیاد» افرادی که در مهارت‌های دریافتی (خوانداری و شنیداری) ۲ نمره یا بیشتر با مهارت‌های تولیدی (گفتاری و نوشتاری) فاصله دارند.

دریافت گزارش در مورد تخلف، رشوه… از سوی نهادهای خاص نظارتی (سازمان بازرسی کل کشور، سازمان سنجش…) در مورد یک مرکز برگزارکننده آیلتس

نظارت سالانه دوره‌ای و تصادفی برای بالا بردن کیفیت از سوی سازمان مرکزی آیلتس.

مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران

آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگری برگزار می‌شود.

آیلتس کامپیوتری

از ماه مارس سال ۲۰۱۶ آیلتس برای داوطلبان خود گزینه آیلتس کامپیوتری را برای شرکت کنندگان در آزمون آیلتس UKVI آکادمیک در کشورهایی که در زیر نام برده شده‌ است آغاز کرد. این کشورها عبارتند از:

بنگلادش، برزیل، چین، هنگ کنگ، هند، ژاپن، کویت، مالزی، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، عربستان سعودی، کره جنوبی، تایوان، ترکیه، ویتنام، امارات و انگلستان و در سال‌های آتی ۲۰۱۷ این کشورها و مراکز بیشتر هم خواهند شد.

آزمون آیلتس - تست زبان انگلیسی

شباهت‌ها و تفاوت‌های آیلتس کامپیوتری با آیلتس کاغذی

شباهت‌ها : از نظر زمان، محتوا، نوع سوالات، نحوه برگزاری آزمون اسپیکینگ و رعایت موارد امنیتی دقیقاً یک سان هستند.

تفاوت‌ها : بخش ریدینگ، رایتینگ و لیسنینگ آزمون به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود. همچنین مدت زمان گرفتن نتیجه در آیلتس کامپیوتر به نصف کاغذی رسیده است یعنی بین ۵ تا ۷ روز.

آیا آیلتس آکادمیک و جنرال هم امکان کامپیوتری شدن دارند؟

در حال حاضر در کشور استرالیا در شهرهایی همچون آدلاید، ملبورن سیدنی و بریزبین آیلتس آکادمیک و جنرال به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود.

 

امیدوارم از این مطلب در مورد آزمون آیلتس و نکات مهم مربوط به آن استفاده کرده باشید

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

blankشاید از اینا هم خوشت بیاد 😉